Van olyan kismama, akinek már a 8. hét után jelentősen mérséklődött az addig kínzó hányingere, de nem ezért, mert baj volt?
Mindenkinél más és más. Van, akinek egyáltalán nincs hányingere! Ha van, akkor sem egy időben múlik el. 8 hetese, 12 hetesen, 20 hetesen, vagy végig van...
erre nem lehet adni, de ne idegeskedj, mert az a legrosszabb! És ne felejtsd el, hogy minden terhesség más, ne a másokéhoz hasonlítsd a tiédet.
Boldog babavárást Neked! :)
Szia!
Saját tapasztalat alapján:6.héttől-11.hétig tartott az émelygés,aztán hirtelen megszünt!Jól vagyunk!:)
12 hetes kismami
Én i 8 hetes vagyok. Tegnap nem fájt a cicim, nem volt hányingerem. Be is rezeltem. Ma fél órás öklendezéssel keltem, és egész nap fájnak a melleim. :)
Szerintem, visszajön, de ha nem, az sem gond!
Nekem sajnos volt más egy vetélésem, ahol végig hánytam, pedig nem is fejlődött... Azóval, semmi összefüggés, mondhatni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!