A nemét valóban nem tudjuk még és a 15.hétben járunk :) azért csak kezdek pocakosodni,szerintem nem olyan mint 2 tányér bab után :)
Köszönöm a válaszokat :)
Szerintem igenis látszik,hogy ez már baba! Szépen kerekedik alul. Én tippeltem 24-re,nekem kb.akkor volt ekkora a hasam.
Boldog babavárást!:)
Szerintem is eléggé látszik már, hogy ez nem egy kaja után puffadt has, és cuki, kezd már kerekedni! Boldog Babavárást
29hkm
jujj de picike ez a pocii:)
nekem 15 hetesen 5 ször ekkora volt.
persze ez nem verseny:)
de tényleg nem látni hogy babás poci sztem simán le tudnád tagadni(de nem akarod gondolom):):) tényleg olyan mintha csak jól lennél lakva.
Nem sertesbol irtam a 2 tanyer babot :) szepen kerekedik , alakulgat persze. De sztem ez meg az a resz amikor meg megnem mondana az ember, hogy babat varsz ha csak nem igen jol ismer. :)
Es azert csak 11 hetre tippeltem mert magamhoz viszonyitottam. 15 hetesen nekem ekkora volt a pocim: [link]
Boldog babavarast neked!!! :) ha megtudod a nemet ird meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!