36hetes vagyok, az éjjel kb. félóránként-óránként arra ébredtem, hogy a hasam egy "csomóban áll". Nem tudom a baba nyomta magát, vagy keményedésem volt? Fájt, és 100tonnásnak éreztem.
köszönöm neked is viszont kívánom.
ma is előfordult párszór ez a "befeszülés".és kipróbáltam, ha lassú mély lélegzeteket veszek az orromon keresztül és a számon fújom ki ( valahol olvastam így kell ) elmúlott.
Szia!
Ilyen lesz az igazi, csak még fájni is fog, ami a derekad felé sugárzik ki. Ez most még csak kellemetlen.
Legalábbis az elsőnél nekem ilyen volt.
Üdv:
39 hetes kismama
köszi.
most este 2x volt 10 pec után egymás után, majd 6 perc múlva,megint 10.most fél órája semmi.és most úgy ahogy az utolsó váloszoló írta, hasít a derekam is.
mi lesz???
Szia!
Az utolsó vagyok. Lehet hogy rendszeressé válik, és erősödik, akkor menni kell a kórházba, ha 5 percesek lennének.
De amíg rendszertelen, addig csak jóslók.
Nekem is vannak jóslók már 5-6 hete, most leszek 39 hetes.
Az első babámnál könnyű volt eldönteni, hogy menni kell, mert 36 hetesen éjjel elfolyt a magzatvíz.
Most annak ellenére, hogy már szültem, nem bízom benne, hogy tudni fogom, mikor kell indulni. :)))
De azt mondta a dokinéni, hogy inkább előbb menjek, mint későn, főleg hogy második baba.
De szerintem nem fogjuk elrontani, tudni fogjuk ha menni kell...
Judy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!