Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen lázmérőt vesztek/vettet...

Milyen lázmérőt vesztek/vettetek az újszülött babának? 1éves kor alatt tényleg a végbélben mérést ajánlják leginkább?

Figyelt kérdés
2013. júl. 21. 17:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Rendes régi "higanyos" lázmérőt.

Én csak abban bízok.Végbélben mérni a legcélszerűbb,az mutat biztos eredményt 1 éves kor alatt.

2013. júl. 21. 17:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Higanyosat már nem kapni, gallium van benne de ugyanazon az elven működik és ugyanolyan megbízható (a legjobb). Nekünk is ilyen van. Családban volt digitális is, de mindig csalt.
2013. júl. 21. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is galliumosat használok.

Sajnos buta voltam, hallgattam a védőnőre, aki szerint feltétlen kell digitális flexi végű lázmérő, mert csak azzal lehet csecsmőknél lázat mérni.

Megvettem, sosem használtam.

Illetve kipróbáltam 3-szor is, mind a 3 alkalommal más eredményt mutatott, mint a galliumos.

Én szoptatás közben hónaljban mértem a testhőjét, fenékben sosem.

2013. júl. 21. 17:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Fülhőmérőt vettünk, még ha néha csal is 1-2 tizedet, akkor is világosan látni, hogy fel, le megy-e a láza, vagy stagnál. És nem vagyok hajlandó a popsijába dugdosni semmit. Mikor pici volt, néha higanyossal is mértem, de hónaljban. Ölbe fogtam, és lefogtam a kezét, közben meg lefoglaltam.
2013. júl. 21. 17:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Van modern hőmérőnk, ami homlokon és fülben használható, de 1 éves kor alatt én végbélben mértem felxis digitálissal. Gyorsan mutat eredményt, és nagyon egyszerű használni . A mért értékből 0.5 fokot le kell vonni.
2013. júl. 21. 18:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekunk is van sima lazmero, de babanal a flexibilis vegu digitalis valt be, olyat vettem, ami 7 masodperces. Illetve van infra lazmeronk, amit korhazakban is hasznalnak, tobbet csal, de ejszakara jo vetel volt, mikor nem akarom folebreszteni a gyereket.
2013. júl. 21. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!