Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két napja keveset mozog?

Két napja keveset mozog?

Figyelt kérdés
A mostani frontnál is keményedek,fájdogãlok,és kevesebbet is mozog.Nincs baj?
2013. júl. 19. 21:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Az enyém is sokkal kevesebbet mozog, és több a keményedés is. Beültem a ventillátor elé, olyan jó hűvös volt úgy, a baba is beindult, mikor már nem folyt rólam a víz, és jól éreztem magam. :-)

Biztos, hogy a baba is érzi, hogy meleg van. Szerintem nyugodj meg. Bár nekünk már kevesebb helyünk is van mozogni. Te hány hetes vagy?

33+6 hkm

2013. júl. 19. 22:17
 2/4 A kérdező kommentje:
24hetes
2013. júl. 19. 23:58
 3/4 anonim ***** válasza:
én is így voltam az első terhességemnél, az orvosom, és a védőnőm a magnéziumot mondták, hogy azt szedjem, mert még korai a keményedés.
2013. júl. 20. 10:06
 4/4 anonim ***** válasza:

az elmúlt 2 napban nekem is kevesebbet mozog, estére indul be, mikor már megpihenek. Nem mintha napközben olyan sokat mozognék,mert nem engedik, de azért muszáj mozogni.

Ha nagyon félsz hogy valami baj lenne, akkor feküdj a bal oldaladra, pihenj vagy 15-20 percet és biztosan megkezd mozogni. Ha akkor sem akkor lehet épp alszik. HOgy felkeltsd egyél egy kis csokit, vagy igyál coca-colat. Én tegnap az ujjaimmal elkezdtem nagyon kicsit "dobolni" a hasamon és azonnal visszajelzett :)

remélem segithettem.

23+1 hkm

2013. júl. 20. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!