Miért feszegeti mindenki a Mi lesz? Mikorra vagy kiírva? Mi lesz a neve? Kérdéseket. Apropó. Miért van mindenkinek pocakfogdosós kényszere, amikor az nem is az övé?
A Novodonszky Éva hírolvasó épp az egyik interjúban mesélte el, hogy Olaszországban az a szokás, hogy az utcán idegen asszonyok oda szaladnak idegen kismamákhoz és puszilgatáják a hasát.
A másik gondolatom meg, az hogy ha valaki terhes az olyan izgalmas, irigységgel nézik általában a nők és átakarják élni ugyanazt. Ezért kérdezgetik a jobbnál-jobb kérdéseiket. Ha hárítasz akkor bunkónak fognak tartani. Nem fogják érteni, hogy miért vagy ilyen és sajátítod ki az érzést, azt hogy nem lehet veled örülni. Oké a poci simogatás nem normális dolog.
Hasfogdosáshoz: kolleganő terhes, huszonvalahányadik hétben van, tehát már elég szép méretű hasa van.
Soha életemben nem fogtam meg terhes nő hasát, egyszerűen felötlött bennem, hogy vajon mennyire lehet kemény/puha.
Udvariasan megkérdeztem, hogy zavarná-e, mert fogalmam sincs, milyen tapintása van és érdekelne.
Mondta, hogy nyugodtan.
Én meg jól meglepődtem, hogy tapintásra pont olyan, mint a sajátom, csak ugye domborúbb. Nem tudom miért, de valami olyasmi keménységre számítottam, mint egy paradicsomé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!