Dmben kapható tesztek ugyanúgy jók mint gyógyszertárban?
Figyelt kérdés
2013. júl. 18. 23:55
5/10 anonim válasza:
Nem. Nekem a dmes 10es negatív lett 2 óra múlva a patikában vett 20as pozitiv. A dmes előtt nem ittam nem pisiltem, a patikai előtt már nem figyeltem erre mégis pozitiv lett.....
6/10 anonim válasza:
Dmben nincs is 10-es érzékenységű teszt :-D
7/10 anonim válasza:
De van a DM-ben 10-es, csak sz...rt sem ér. Nekem csak a patikai vált be. Ugyanúgy voltam, mint előttem valaki: a DM-es negatív volt reggeli első vizeletből, a gyógyszertári 25-ös meg délután is full pozitív, annyira, hogy szinte előbb jelent meg a terhességet jelző csík, mint a kontrollcsík.
8/10 anonim válasza:
Én nemrég DM-ben vettem X-epil tesztet, igaz mensi elmaradása után 2 héttel teszteltem, nem is reggel, inkább már dél körül, azonnal megjelent a 2. csík is és orvos is megerősítette a terhességet, tehát bevált a teszt! Ja és 2 db teszt van benne.
9/10 anonim válasza:
DM-es mindig igazat mutatott. Ugyanolyan jó.
10/10 anonim válasza:
Nem attól függ, hogy mennyire jó egy teszt, hogy hol veszed, hanem hogy ki gyártja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!