Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS! Mit tegyek? Mit érezzek?...

SOS! Mit tegyek? Mit érezzek? Ma voltam dokinal 9-10 hetes vagyok kb. de ma nem látott szivhangot.

Figyelt kérdés
multkor 6 hetesen láttuk ma em és erre azt mondta hogy lehet hogy a gép nem olyan érzékeny.és holnap megnézzi egy másikkal.volt már vki ilyen cipőben?egyébként 23 mm a koranak megfelelők a méretei.nem értem,és terhességi tüneteim is ugyanugy vannak.mit tegyek mire gondoljak?
2009. okt. 20. 17:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Eloszor is nyugodj meg, mert az nem tesz jot. A koranak megfelelo a merete, ez jo jel. Mindjart itt a holnap. Addig pihenj es csak pozitiv gondolkodas!!!
2009. okt. 20. 17:44
 2/9 A kérdező kommentje:
pozitiv a gondolkodas de szegeny kisfiam aki 1 éves mult annyira nincs hozza most türelmem hogy azt elmondani se tudom:S
2009. okt. 20. 18:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj megnyugodni.Tudom ez nehéz,de gondolnod kel a fiadra.

Reméljük,hogy tényleg a géppel volt baj.

Ìrj,hogy mi lett.

Szorítok.

2009. okt. 20. 18:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

a mérete alapján nőtt, ez mindenképp biztató jel.

nekem 9 hetesen nem volt szívhang, elmentem másnap egy másik dokihoz és ott meg volt (jobb géppel dolgozott). 13 hós azóta a lányom :)

2009. okt. 20. 18:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap jártam így. De magát a babát se találta.

Nézd, olvasd el a kommenteket és a kérdést is. Ez egy ilyen hülye hét.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2009. okt. 20. 18:24
 6/9 anonim ***** válasza:
62%

Sajnálom. Tesóm így járt 2 hónapja. Neki is voltak terhességi tünetei, de nem osztódott megfelelően... Csak a petezsák volt, szívhang nem. Bent maradt a kórházban és még aznap megcsinálta neki a kisműtétet.

Már 7 hetesen szívhangnak lennie kéne. Ha nincs terhesség fel a fejjel, légy erős. 4 hónap múlva megint próbálkozhattok.

34km

2009. okt. 21. 00:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi volt a dokinál?Ugye minden oké?
2009. okt. 21. 10:38
 8/9 A kérdező kommentje:
sajnos nem volt szivhang igy tegnap megcsinaltak a mutétet:(
2009. okt. 23. 20:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom!!! Sok erőt és kitartást neked az elkövetkezendő időszakra!
2009. okt. 24. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!