Ha egy órában többet keményedek, az nem gond ugye?
36 hetes vagyok, abbahagytam a mg-ot és egyre sűrübbek a keményedések. Ez jósló is lehet akár? Nem jelenti azt akár h hamarosan szülhetek ugye? Még maradjon csak bent 1-2 hétig. Tegnap vtam NST-n és abban a fél órában is 2-szer keményedtem. Mik a tapasztalatok ennyi idős terhességnél?
Köszönöm!
A magnézium elhagyása után sokan meglepődnek, hogy jönnek a keményedések, de nincs baj, nem jelzi azt, hogy azonnal szülnöd kéne. Vannak, akik magnézium mellett már a huszonpáradik héttől kezdve rendszeresen keményednek, és ez az idő előrehaladtával ugye sűrűsödik. Jóslófájásom nekem konkrétan eddig egyetlen egyszer volt, a 34. héten, kb. 2 percig. Az más, mint a keményedés. Nekem egyszerűen olyan kis kellemetlen fájdogálás volt, mint amikor meg akar jönni. De amellett, hogy jól esett leülni, a hasam sem keményedett be lényegesen, és eget rengető fájdalomnak sem nevezném. Lényegében a jóslófájás és a keményedés nem ugyanaz, de a kettő párhuzamosan jelentkezhet. Tehát ha olyasmi érzésed van, mintha meg kéne jönnie, enyhén fájó nyomást érzel az alhasadban, az nagy valószínűséggel jósló. Ennek a lényege, hogy ebből ilyenkor napi pár még természetes, esetleg az idő előhaladtával egyre több, ahogy a szervezet készül fel, de ha rendszeressé válnak, adott időközönként hullámokban jelentkezik, akkor az már lehet a szülés.
35 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!