Valaki elárulná nekem, hogy mire jók ezek a tippelős kérdések?
Szerintem hiúság.
Pl ha azt írja a válaszoló, hogy 15 hetesnek néz ki a kismama valójában pedig 25 hetes akkor az jól esik neki, hogy nem is hízott annyit.
Egyes válaszokat látva, néhányan rosszul vették ezt a kérdést, pedig nem volt mögötte a kíváncsiságon túl más. Nem mondtam, hogy hülyeség, és senki ne kérdezzen ilyet a jövőben, csak szerettem volt megérteni. Ha pedig nem értek valamit, kérdezni szoktam.
Én is voltam terhes, van egy fiam, de sosem szerettem ezt az összehasonlítgatást. Mindenki más, másképp fejlődik, nem jobb vagy rosszabb. Úgy voltam vele, hogy amíg az orvos azt mondja, hogy minden rendben, nem érdekelt, hogy másnak mekkora a hasa, mennyit hízott, stb. Nekem úgyis olyan, amilyen.
De hát nem vagyunk egyformák, biztos van, akit az ilyesmi megnyugtat.
11-es, nem neked válaszoltam, hanem a véleményem írtam le. Netán te vagy a kérdező, hogy így magadra vetted?
Jáj, 12-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!