Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki elárulná nekem, hogy...

Valaki elárulná nekem, hogy mire jók ezek a tippelős kérdések?

Figyelt kérdés
Tényleg csak kíváncsiságból érdekelne, hogy aki feltesz ilyen kérdés, az mit vár ettől? Mire jó az, hogy idegenek tippelnek a világba, hogy hány hetes az ember? Miben segít ez nektek?

2013. júl. 17. 20:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%
mert büszke vagyok a pocakomra imádom ! ennyi, jól esik h mások is szépnek tartják ezt a csodás állapotot .-)))
2013. júl. 17. 21:12
 12/20 anonim ***** válasza:
63%
Hát szerintem meg nem dicsekvésből kérdezik ezt a kismamák, hanem előfordulhat, hogy túl kicsinek/nagynak gondolják a pocijukat. Csak a megerősítés kell nekik, hogy a hasuk mérete megegyezik-e a terhességi korukkal... gondolom én.
2013. júl. 17. 22:09
 13/20 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem hiúság.

Pl ha azt írja a válaszoló, hogy 15 hetesnek néz ki a kismama valójában pedig 25 hetes akkor az jól esik neki, hogy nem is hízott annyit.

2013. júl. 17. 22:45
 14/20 anonim ***** válasza:
Valaki azt is árulja akkor el,h ez a kérdés mire jó? Ha nem érdekel,meg se nyitod,akkor miért zavar? Arról szólnak a mindennapjaik,élvezzék csak,ahogy nekik jó.
2013. júl. 17. 23:35
 15/20 anonim ***** válasza:
Azért mert érdekli mi értelme? Lehet azért nem nyitotta meg mert eddig nem értette mi értelme,most felvilágosult lett és ezentúl majd megnyitja.
2013. júl. 17. 23:38
 16/20 anonim ***** válasza:
89%
13- as, szerintem nincs igazad. Nekem pont hogy túl kicsi hasam van a terhességi koromhoz képest, és ez nem tölt el büszkeséggel. Inkább várom, hogy mikor kerekedik már olyan szépen, mint a többieknek. Ha látom, hogy rajtam kívül más is van így, az megnyugvással tölt el.
2013. júl. 17. 23:48
 17/20 anonim ***** válasza:
20%
En nem ertem hogy a kgt miert keredzik meg?Ki tudja hogy hogy nezett ki a kismama a terhesseg elott,nekem ez tunik butasagnak..De en szeretek tippelni.Ahol kgt is kerdeznek oda vagy nem irom vagy egyaltalan nem tippelek..Ennyi.Akit nem erdekel ne nyissa meg.:)
2013. júl. 18. 03:11
 18/20 A kérdező kommentje:

Egyes válaszokat látva, néhányan rosszul vették ezt a kérdést, pedig nem volt mögötte a kíváncsiságon túl más. Nem mondtam, hogy hülyeség, és senki ne kérdezzen ilyet a jövőben, csak szerettem volt megérteni. Ha pedig nem értek valamit, kérdezni szoktam.

Én is voltam terhes, van egy fiam, de sosem szerettem ezt az összehasonlítgatást. Mindenki más, másképp fejlődik, nem jobb vagy rosszabb. Úgy voltam vele, hogy amíg az orvos azt mondja, hogy minden rendben, nem érdekelt, hogy másnak mekkora a hasa, mennyit hízott, stb. Nekem úgyis olyan, amilyen.

De hát nem vagyunk egyformák, biztos van, akit az ilyesmi megnyugtat.

2013. júl. 18. 08:33
 19/20 anonim ***** válasza:
12 es nehogy már te jobban tudjad mint én h miért tettem fel tippelőst..... jááááj 11es vok
2013. júl. 18. 12:05
 20/20 anonim ***** válasza:

11-es, nem neked válaszoltam, hanem a véleményem írtam le. Netán te vagy a kérdező, hogy így magadra vetted?

Jáj, 12-es voltam.

2013. júl. 18. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!