Van aki iszik colat? Ezaltal tobbet mozog a baba vagy nem befolyasol csuoan nem jo?
Figyelt kérdés
30hkm vagyok,napi 3 poharral iszom kb...a baba rengeteget mozog,ugral....ezert? Vagy marcsak mindent bebeszelek magamnak?2013. júl. 15. 23:31
1/5 anonim válasza:
Mivel tartalmaz koffeint, így lehetséges, hogy attól mozog többet a babád. Azért én a helyedben nem innék, meg nekem a 3 pohár is soknak tűnik naponta, mert a koffein sem tesz jót a babának, és a kólában meg aztán tényleg annyi a káros anyag.. De ez csak jótanács :) Boldog babavárást
2/5 anonim válasza:
Èn szoktam, ha rám tör a vágy, bár nem rendszeresen, de olyankor sokat. Nem a legjobb nyilván, de inkább nekünk árt, mint a babának. Nekem nem szokott tőle felpörögni a bébi, sokkal inkább a tejtől, kajától
3/5 anonim válasza:
En is iszok,hetente par litert.A baba nem aktivabb tole (az elejen biztosan tudom hogy felebredt tole,uktrahang elott ittam mindig mert a csokitol herotom volt,es mindig ficankolt..:) A 20.hetig(utana mar nem volt tobb uhm..).Szeretem es sokat kivanom az izet,de ugy se lesz ra lehetosegem szoptatas mellett(nem akarok akkor inni mig szoptatok),igy most "elem ki magam"..:) 35 hkm
4/5 anonim válasza:
Nem ajánlatos sokat inni a colából, mert növeli a csontritkulás kockázatát, nekem a védőnőm, és az orvososm mondta
5/5 anonim válasza:
Kálciumot von el a szervezetedből, ezáltal a babának is kevesebb jut. Rakjatok egy pohárba egy csirkecombot és boritsatok rá colat. Látványos a cola hatása a csontra. Nekem el is ment tőle a kedvem. Meg a terhességi cukornak sem tesz túl jót. Az első babámnál Én is így álltam hozzá. 21 kg-ot híztam..50-ről 71-re híztam. A második fiamnál 55-ről 68-ra. 3500 és 3850 g-osak lettek a fiaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!