Ugye csak nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
mondjuk úgy, hogy a barátommal együtt voltam, de igazából nem ért el a szűzhártyámig mert nem volt rajta óvszer és nem szerettem volna, és nem is élvezett belém!(fél perc sem volt az aktus) Azt nem tudom, hogy volt e előváladék akkor pontosan, de előtte orálisan szexeltünk és ami lehetett előváladék azt szerintem eltüntettem! Ez után következett a félperces dolog ami nem nagyon szerettem volna, ezért megszakítottuk! Kérlek ne nézzetek hülyének, de lehetek így talán terhes? (7.12-én azaz pénteken történt a dolog fél2 körül) esemény utánit nem vettem be, mert akkor nyilván butaságnak tartottam...terhességre való apró utalásokat nem nagyon vettem észre, csak annyit, hogy fájt a petefészkemnél! a fehér folyásom nem változott el és a mennyisége is ugyan olyan mint volt, átlagos! És nem tudom, hogy ez számít e, de a petefészkem is kicsit kitapintható! Szerintetek terhes lehetek?!://2013. júl. 15. 20:14
1/9 Liz* válasza:
Nem vagy terhes .. nagyon kicsi az esély, de ha nagyon izgulsz, az aktus után két hétre vegyél egy tesztet.
3/9 D'a válasza:
nyugi nem vagy terhes..de ha késik akkor vegyél egy tesztet :)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) remélem nem leszek az, nem jönne jól egy bébi ://
2013. júl. 15. 20:24
5/9 anonim válasza:
Így tényleg nagyon kicsi az esélye, hogy terhes legyél. Szóval szerintem ne parázz.:) (vagy tényleg vegyél egy tesztet és akkor legalább megnyugodhatsz.)
6/9 anonim válasza:
Nem... De a védekezés nem hagy maga mögött kérdéseket!:-)
29+3hkm
7/9 anonim válasza:
Akár lehetsz is... Egyébként érdekelne, hogy honnan tudod, hogy nem érte el a szűzhártyádat?? Most komolyan kérdezem!
8/9 anonim válasza:
És akkor mi van, ha nem ért el a szűzhártyádig? Honnan tudod, hogy egyáltalán van még neked olyan? Bármikor elszakadhatott észrevétlenül. A másik az, hogy a spermiumok simán átmennek a szűzhártyán. Ha csak belegondolsz, hogy még egy tampon is átmegy... majd pont a sperma nem? Na mindegy. Az előváladékot pedig nem tudod eltüntetni, mert az ott van a húgycsőben, ahonnan csak a pisi mossa ki.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok biztos benne, csak ez egy gondolat volt, hogy nem ért el a szűzhártyámig mert kb csak a makk volt bennem vagy még esetleg egy picivel több..
2013. júl. 18. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!