Császárral fogok szülni valószínűleg. Meséljetek, aki túl van! Fájt? Nem volt furi, hogy a babát ébredés után látod csak? Hogy gyógyul a seb? Kímélni kell utána a hasat? Minden érdekel!
Szia!
Nem fáj.:)
Engem nem altattak egyiknél sem így rögtön láttam a gyerekeket:)Az érzéstelenítő szúrása nem kellemetlenebb egy szúnyogcsípésnél.Az már fura volt,hogy utána nem éreztem a lábaim..stb.A matatást igen, csak fájdalmat nem.
A seb viszonylag gyorsan gyógyul, de 6 hétig nagyon kímélni kell, nekem még utána fél évig kellett.
Téged biztosan altatnak?Miért?
Ne izgulj,minden rendben lesz.
Boldog babázást!
Ha jól tudom, alapjáraton nem altatnak, csak sürgősségi császárnál.
Sajna én úgy szültem, ezért ebben biztos vagyok.
Nekem még most is fájó pont, hogy azt a bizonyos "arany órát" apa kapta a babával, és én nem láttam, csak másnap.
Akkor és ott nem jutott eszembe semmi ilyesmi, mert elakadt a baba, és nem érdekelt az sem, ha félbe vágnak, és úgy szedik ki, az volt csak fontos, hogy semmi baja ne legyen a gyerkőcnek.
Utólag rossz érzés csak, hogy én "átaludtam" az ő első óráit idekint.
Császár után az első két nap a legnehezebb.
Nagyon nehéz elkezdeni járni, felegyenesedni, kicsit húzódik a seb, de azért annyira nagyon az a része nem vészes.
Inkább az első felkelés az, ami a legrosszabb.
Utána napról napra egyre jobb.
Pár hét alatt már semmi gond, de kímélned kell magad.
Szerintem szervezd oda anyudat, ha tudod, mire hazajössz a kórházból egy pár hétre.
Hidd el, hogy nagyon jól jön császár után egy kis segítség.
Egyébként a sebem nagyon szépen meggyógyult, semmi, de semmi gond nem volt vele.
8 hónapja szültem.
Ne aggódj, gyorsan túl leszel rajta (sok nő szívesen cserélne veled egy természetes szülés helyett, ezt tudom, mert pár ismerősöm nagyon irigyelt engem is, bár szerintem azok nem teljesen tiszták... :-)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!