Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetesen "kifogástalanok"...

37 hetesen "kifogástalanok" az Nst eredményeim, ez azt jelenti, hogy még jól érzi magát odabent?

Figyelt kérdés

37 hetes vagyok és naponta járok nst-re mert bejárós vagyok magas vérnyomás miatt, sajnos most már a gyógyszer se nagyon segít... így is nagyon magas... hétfőn lehet vissza kell feküdnöm...

Őszinte leszek nagyon féltem a babámat, és nem bánnám, ha ki akarna jönni...

Jóslózni szoktam, de az nst-im tökéletesek, bár a nyákdugóm már a múlt héten elment...

Szerintetek? Sokáig akar még bent lenni, vagy az nst is romolhat egyik napról a másikra??

37 hkm

2013. júl. 13. 16:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nekem se szállt le a hasam, igaz nézegetem, de semmi :)
2013. júl. 13. 22:40
 12/18 anonim ***** válasza:

Szia!

37. héten tökéletes nstvel hazaküldtek, bár a vérnyomásom 150 volt. Másnap itthon 170/110et mértem. Felhívtam a védőnőt aki sürgősen átküldött a háziorvoshoz. Ő is megmérte a vérnyomásom, már 180 volt. Mentővel beküldött a kórházba. Ott rögtön szülőszoba. Nst-re raktak, minden értékem tökéletes volt. Méhszáj zárt, hasam fent.

Befektettek. Minden hajnalban volt nst, tökéletes értékekkel. Csak a vérnyomásom volt kicsit magas. Gyógyszerekkel 140 körül volt.

38 hetet töltöttem épp. A nap ugyanúgy kezdődött, nst, vérnyomás mérés, gyógyszerek. Este újra. Semmi árulkodó jel nem volt. Éjszaka 11kor elment a nyàkdugó, fájásaim lettek. A nővér hívta a dokit, megvizsgált 4cmre voltam tág. Felvittek a szülőszobára, 3:40re megszültem. Tökéletes egészséges kislányom lett.

Semmi árulkodó tünetem nem volt, szinte egyik percről a másikra történt.

Bármikor megszülhetsz te is. Akár holnap, de lehet csak 2 hét múlva. Könnyű szülést kívánok neked.

2013. júl. 13. 23:05
 13/18 anonim ***** válasza:
38.hetes nst-n minden szuper volt aztan mondta a doki van meg ido el vanben5t a kislegeny..par ora mulva elkezdodtek a fajasok..egy vegetelennek tuno 26 oras vajudas utan 3cm-re tagultam majd jottek a tolok..szana szet szakadtam de mar mindegy volt..a lenyeg hogy egeszeges babam szuletett. Nekem is magas volt a vernyomasom a vegen de erdekes hogy szulesnel "csak"150 volt.
2013. júl. 13. 23:47
 14/18 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Hogy vagytok??? (Egyben-külön?)
2013. júl. 15. 09:59
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Köszönöm megvagyunk, csak már kicsit kivagyok... Minden nap 6kor kelek, hogy bemenjek nst-re, jobb lenne ha bent feküdnék, mert így meg elmegy erre a fél napom...

Egyébként még egyben vagyunk, nst tökéletes, és a vérnyomásomat is sikerült végül beállítani, ha minden igaz, 6 bogyóval...

Egyre többet jóslózok, remélem hamar ki szeretne már jönni..

Ma van a kismanóm névnapja amúgy.. <3

Reméltem, hogy ma kibújik..:D

2013. júl. 15. 11:59
 16/18 anonim ***** válasza:

Boldog névnapot előre is! 8-)))

Nekem a várandósság közepétől volt magas a vérnyomásom, pihennem kellett. Relaxáltam nekem az segített. Ha van hozzá affinitásod, próbáld ki!

2013. júl. 15. 17:56
 17/18 A kérdező kommentje:
Végül másnap befektettek a kórházba, és a kiírt napon 2.-án megindították a szülést, így megszületett az én drága kisfiam 3960 grammal és 53 cm-rel :D Nem indult meg magától a szülés..
2013. aug. 10. 14:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Szívből gratulálok! Sok boldogságot, jó babázást, és sooook tejet!!!

Utolsó voltam, 17 hetes baba anyukája. 8-)

2013. aug. 11. 05:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!