Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35hetes vagyok és nagyon...

35hetes vagyok és nagyon erősen görcsölök. Hogy tudom megállítani a dolgot? Ugye csak jósló?

Figyelt kérdés

A baba mozog, a napokban többször volt hasonló, de nem ilyen durva. Most mit tegyek? Ha kórházba megyek, akkor onnan már nem engednek ki, ráadásul itthon van a 2,5 évesem is, akit hetekre nem tudok kire bízni.

Vettem be 2magnéziumot. Fekszem. Tudok mást tenni ?

2013. júl. 12. 19:23
 1/6 A kérdező kommentje:
Második baba és érzem, hogy tágulok. Tudom milyen érzés ez az első alapján. Csak még egy hetet bírjunk ki így pocakosan és akkor felőlem jöhet, ha annyira szeretne már idekint lenni.
2013. júl. 12. 19:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed hogy tágulsz mindenképp menj be kórházba, ott kezelnek éd ha úgy gondolod akkor saját felelőségre kijöhetsz bármikor. A lányodat addig bízd rá szomszédra, apára vagy barátra.
2013. júl. 12. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Bocsi az off-ért, de milyen érzés a tágulás? Csak mert ma reggel annyira szúrkált az alhasamban hosszabb ideig h én is vettem be mg-ot, utána elmúlt. Én egyszerre tágulásra gondoltam, de később nem jelentkezett.

35+2 h km

2013. júl. 12. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Lányok, szerintem a hidegfrontot érzitek csak, jó esetben. Én még csak 27 hetes vagyok, de ma nekem is szinte egész nap feküdnöm kellett, mert különben keményedtem. Most késő este én már jól vagyok, remélem reggelre ti is megkönnyebbültök. Pár hetet még húznotok kéne. Kedves kérdezőnek én is azt javaslom, ha nem javul, a kórházban még tudnak segíteni, saját felelősségre bármikor kijöhetsz, ha jobban leszel.
2013. júl. 12. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Jobban vagy?
2013. júl. 12. 22:07
 6/6 A kérdező kommentje:

Éjszaka jobban lettem. De tény, hogy hasmenéstől elkezdve minden bajom volt már.... Azt hittem nincs tovább.

Amúgy a szülésznő azt mondta, hogy ilyen esetben tessék bevenni Nospa-t is, mert a 36.hétig ők is adnak bent a kórházban,még injekcióban is.

A tágulás nekem nagyon érdekes érzés. Azt érzem, hogy a méhszáj izmai lazulnak el, meg az egész hüvely. Az első terhesség alatt volt ezzel gond, így tudom milyen érzés.

2013. júl. 15. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!