Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikerterhesség lesz esetleg...

Ikerterhesség lesz esetleg vagy nem?

Figyelt kérdés
az orvosi uh szerint több m int 4 hetes vagyok,de már több mint 1 hete mindennap hányingerem van,minden reggel szinte azonnal amíg nem eszek,nem létező illatokat érzek amiktől rosszul vagyok,és szinte egész nap tart a hányinger,hányás nem volt szerencsére,a hasam is fájdogálgat,és már délután 3-tól aludni tudnék:/ a hasamról nem beszélve akkora,mint egy 4 hónapos pocakosé,mindenki csodálkozik ha mondom,hogy hány hetes vagyok:/ mi örülnénk az ikreknek a doki a 0.uh-on egy 4mm-es petezsákot látott,van arra esély,hogy ketten vannak és ezért ekkora a hasam,és vagyok ennyire rosszul?3 órája vagyok fel és még mindig émelygek:/
2013. júl. 11. 09:53
 1/10 anonim ***** válasza:

az elején a puffadás normális, de nem attól függ a mértéke, hányan laknak odabent :)

a hányinger meg az alvás sem azért tartós, mert ikrek. a barátnőm az első 3 hónapban reggeltől estig hányt, mégis csak egy babája lesz.

2013. júl. 11. 10:08
 2/10 Timcsikusz ***** válasza:

:):)

azért nagy a pocid mert puffadsz.semmiképp az embriótól.

majd kb 18-20 héten lesz látható a terhességed.(ha többedik akkor előbb)

a rosszullétek meg normálisak maximum 1-2 héttel el vagy számolva.azért aranyos a kérdés:):)

2013. júl. 11. 10:09
 3/10 A kérdező kommentje:
mensi szerint 6 hetes leszek 2 nap múlva,de uh szerint pedig 4 hetes múltam.
2013. júl. 11. 10:21
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem te vagymaz aki tegnapmtette fel a kérdést?:-) mert ugyan az a sztori:-)

Amúgy ott válaszoltam:-)

Puffadástól ekkora a poci, de ha fáj, az espumisan valamennyit segít:-)

28+6hkm

2013. júl. 11. 10:34
 5/10 A kérdező kommentje:
Ikres kérdésem még sosem volt:) belinkelnéd nekem azt a kérdést esetleg,megtudjam nézni oda mit írtatok?:)az espumisant szedhetem kismamaként?
2013. júl. 11. 11:00
 6/10 anonim ***** válasza:

Én is rosszul voltam legalább a 13 hétig és egyetlen egy kisasszony van a pocakomban!

Ez még biztos, hogy a puffadás miatt van, szedheted az espumisant várandósság alatt is nyugodtan.

27+1 hkm

2013. júl. 11. 11:39
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.neked kedves utolsó is fájdogált a hasad?eddig mindennap fájt,és örültem is neki mert tudtam,hogy átalakulok,de ma a reggeltől tartó émelygésen kívül semmi bajom,nah jó még az álmosság de nem fáj a pocim:/
2013. júl. 11. 12:57
 8/10 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok!

Nekem személy szerint a legtartósabb dolog a hányinger volt, ami végigkísért a 13.hétig .Tipikusan mindig megijedtem és még mindig képes vagyok megijedni az "új" tüneteken vagy ha éppen valami más a megszokottnál, de rendben van minden. Mindig más és más, ne aggódj eléggé dolgozik a szervezeted, annak örülj, hogy nem folyamatosan fáj :) .

Boldog Babavárást!

2013. júl. 11. 15:06
 9/10 A kérdező kommentje:
okés nem aggódom:) köszönöm szépen,jó egészséget mindenkinek:)
2013. júl. 11. 19:14
 10/10 anonim ***** válasza:

A tünetekre ne adj,mert mindenkinél teljesen más.

Én csak étvágytalan vagyok, rosszul azonban nem.

A hasad pedig még nem a babától nagy, hanem attól, hogy puffadsz.

8hetes ikres kismama

2013. júl. 15. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!