Ikerterhesség lesz esetleg vagy nem?
az elején a puffadás normális, de nem attól függ a mértéke, hányan laknak odabent :)
a hányinger meg az alvás sem azért tartós, mert ikrek. a barátnőm az első 3 hónapban reggeltől estig hányt, mégis csak egy babája lesz.
:):)
azért nagy a pocid mert puffadsz.semmiképp az embriótól.
majd kb 18-20 héten lesz látható a terhességed.(ha többedik akkor előbb)
a rosszullétek meg normálisak maximum 1-2 héttel el vagy számolva.azért aranyos a kérdés:):)
Nem te vagymaz aki tegnapmtette fel a kérdést?:-) mert ugyan az a sztori:-)
Amúgy ott válaszoltam:-)
Puffadástól ekkora a poci, de ha fáj, az espumisan valamennyit segít:-)
28+6hkm
Én is rosszul voltam legalább a 13 hétig és egyetlen egy kisasszony van a pocakomban!
Ez még biztos, hogy a puffadás miatt van, szedheted az espumisant várandósság alatt is nyugodtan.
27+1 hkm
utolsó vagyok!
Nekem személy szerint a legtartósabb dolog a hányinger volt, ami végigkísért a 13.hétig .Tipikusan mindig megijedtem és még mindig képes vagyok megijedni az "új" tüneteken vagy ha éppen valami más a megszokottnál, de rendben van minden. Mindig más és más, ne aggódj eléggé dolgozik a szervezeted, annak örülj, hogy nem folyamatosan fáj :) .
Boldog Babavárást!
A tünetekre ne adj,mert mindenkinél teljesen más.
Én csak étvágytalan vagyok, rosszul azonban nem.
A hasad pedig még nem a babától nagy, hanem attól, hogy puffadsz.
8hetes ikres kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!