33+5 hetes km vagyok! Az normális, hogy egy pár napja olyat érzek a nap folyamán többször is mintha a babócám a köldököm és a hüvelyem között a körmével kaparászna?
Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 12:12
1/5 anonim válasza:
A 33+5 az 38 hetes tehesség, igaz?
Ebben az időben a köldök körüli "kaparászó", húzó netán görcsölő érzésekre már nagyon oda kéne figyelned!!
A méhösszehúzódások első jeleit ugyanis ezon a tájékon kelzded majd el megérezni. Nem kell pánikolni, mert lehet hogy csak a jósló fájáokat érzed, az is lehet, hogy köze sincs még a szüléshez, de én SOS kérnék egy időpontot a dokimtól, mert jobb félni ... !
(2 gyerekes anyuka)
2/5 anonim válasza:
A 33+5 hetes terhesség az 33 hét és 5 nap gondolom.És odabent bármi megtörténhet:) Ha tényleg csak kaparászásra hasonlít abszolút nem aggódnék.
3/5 anonim válasza:
Ne aggódj,ha nem keményedik közben a hasad, én sem tenném :) a jóslókat úgyis megérzed,ha legközelebb mész a dokidhoz említsd meg neki!
Üdv: 37hetes Pocakos
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!A 33+5 az 33 hetes és napost jelent!Még nem szeretnék megszülni!Várok még válaszokat.Más még nem érzett ilyet?
2009. okt. 18. 13:14
5/5 anonim válasza:
De igen én is szoktam ezt érezni,az enyém inkább olyan érzés mintha karcolna vagy hasítaná végig a hasam belülről.37. hetes vagyok de már rég érzem szerintem nincs miért aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!