Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barnás folyás majdnem 5...

Barnás folyás majdnem 5 hetesen? Orvosom szerint nem is vagyok terhes!? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Holnap leszek 5 hetes, már 2. napja barnás folyásom van. kevés nagyon, de idegesít. Volt már egy vetélésem nemrég, Duphastont szedek most. pontosan 4 hetesen volt béta-hcg tesztem, vérből nézve, ott 29 volt ez az érték. Tegnap is vettek vért, ennek az eredményét hétvége felé tudom csak meg. Az orvosom szerint nem is vagyok terhes, a barna folyás utalhat arra, hogy lehet meg fog jönni. Több pozitív tesztem van. Az orvos nem tesz semmit, meg kell várni az eredményt. Meg sem vizsgált. Nagyon tehetetlen vagyok.
2013. júl. 9. 11:05
1 2
 11/13 petera6 ***** válasza:
Értem én, hogy kellemetlen, de neki fizetsz, és nem igazán nyújt érte szolgáltatást. Van más, akit felkereshetsz. Ez egy ilyen világ. Ne lelkizz ezen sokat szerintem. :)
2013. júl. 9. 15:20
 12/13 A kérdező kommentje:

Kicsit reménykedem, de azért félek is még. Remélem rendben lesznek a dolgok.:)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2013. júl. 9. 22:12
 13/13 A kérdező kommentje:
Lecsökkent 6.8-ra a hcg szint, úgyhogy elindult valami, de megint nem fejlődik tovább.:( :( :(
2013. júl. 11. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!