Valóban létezik teszt, amely kimutatja fiút vagy kislányt vár valaki?
Ez egy baromság!!!
Én is anno olvastam ilyet hogy lehet kapni valami tesztet hasonló mint a terhessegi tesztek.
De az ára borsós.
De könyörgöm honnan tudná egy teszt fiú-e vagy lány amikor meg se ultrahangon se sehogy nem lehet megállapítani???
Ezt valaki kitalalta hogy a sok naív embert atverje és hitben tartsa.
Aztán a végén meg koppansz hogy megsem kisfiú lett...
A leg biztosabb ha UH-n látod a kukiját vagy a puniját addig semmi sem biztos
Utánaolvastam ennek a nem-meghatározó tesztnek. Olyan 60-40%-ban mond igazat :) És tényleg nem annyira olcsó, de ezt persze mindenki eldöntheti, hogy ettől függetlenül kipróbálja e. A bajt inkább ott látom, hogy van, amikor téved a teszt, akkor meg ugye sok értelme nincs :)
GenderMaker a cég, aki forgalmazza, olyan 6000 Ft körül van (de google segít).
mi ebay-ről rendeltük.
és nem bántuk meg :) kisfiút mutatott, hát a 14. héten a doki is megerősítette ezt.és azóta is kukis van a pocakban egyértelműen :)
19 hkm
Menj el 4D ultrahangra. Kuponnal már 6500-7500 Ft-ért van lehetőség. Ott szinte biztosra meg tudják mondani, főleg ennyi idős terhesség esetén. Amúgy is nagy élmény ez a fajta uh. Nekünk a 12. héten megmondták, hogy kislány, és azóta ez nem változott. :)
29hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!