Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valóban létezik teszt, amely...

Valóban létezik teszt, amely kimutatja fiút vagy kislányt vár valaki?

Figyelt kérdés
Nem a genetikai vizsgálatra, hanem otthon elvégezhető tesztre gondolok.

2013. júl. 7. 21:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Cd
2013. júl. 7. 21:19
 2/10 anonim ***** válasza:
36%

Ez egy baromság!!!

Én is anno olvastam ilyet hogy lehet kapni valami tesztet hasonló mint a terhessegi tesztek.

De az ára borsós.

De könyörgöm honnan tudná egy teszt fiú-e vagy lány amikor meg se ultrahangon se sehogy nem lehet megállapítani???

Ezt valaki kitalalta hogy a sok naív embert atverje és hitben tartsa.

Aztán a végén meg koppansz hogy megsem kisfiú lett...

A leg biztosabb ha UH-n látod a kukiját vagy a puniját addig semmi sem biztos

2013. júl. 7. 21:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Van ilyen, mi külföldről rendeltük, és nem hazudott :)
2013. júl. 7. 21:25
 4/10 A kérdező kommentje:
És honnan rendelted? Hányadik héten csináltad meg?
2013. júl. 7. 21:28
 5/10 petera6 ***** válasza:

Utánaolvastam ennek a nem-meghatározó tesztnek. Olyan 60-40%-ban mond igazat :) És tényleg nem annyira olcsó, de ezt persze mindenki eldöntheti, hogy ettől függetlenül kipróbálja e. A bajt inkább ott látom, hogy van, amikor téved a teszt, akkor meg ugye sok értelme nincs :)

GenderMaker a cég, aki forgalmazza, olyan 6000 Ft körül van (de google segít).

2013. júl. 8. 06:07
 6/10 A kérdező kommentje:
60-40 százalék? Hát annak pont semmi értelme! 50-50-re én is megmondom! :))) Köszönöm!
2013. júl. 8. 12:51
 7/10 A kérdező kommentje:
18. heti uh-n sem csíptük, ezért gondoltam túljárok az eszén :) de akkor úgy gondolom ráér, majd legközelebb uh előtt jobban átbeszélem vele ezt a dolgot és tuti megmutatja :))
2013. júl. 8. 12:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Mármint nem csíptük el :) Amúgy csípjük nagyon :))
2013. júl. 8. 12:54
 9/10 anonim ***** válasza:

mi ebay-ről rendeltük.

[link]

és nem bántuk meg :) kisfiút mutatott, hát a 14. héten a doki is megerősítette ezt.és azóta is kukis van a pocakban egyértelműen :)

19 hkm

2013. júl. 8. 13:06
 10/10 petera6 ***** válasza:

Menj el 4D ultrahangra. Kuponnal már 6500-7500 Ft-ért van lehetőség. Ott szinte biztosra meg tudják mondani, főleg ennyi idős terhesség esetén. Amúgy is nagy élmény ez a fajta uh. Nekünk a 12. héten megmondták, hogy kislány, és azóta ez nem változott. :)

29hkm

2013. júl. 8. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!