Néha ütemszerüen pici rándulásokat érzek, olyan, mintha a sziv dobogna. De elég gyors ütembe, és tompán érzem, kb. olyan 10 percig. Ez lehet, hogy csuklik a baba? Ez olyan érzés, vagy mi?
Nekem faros volt a babám, de mindig lent bal oldalt éreztem ezt az ütemes mozgást. Csuklott. Pedig a feje és a kis teste a jobb oldalon volt, a bal oldalamon a végtagok. Nem értem hogy miért ott éreztem, de sokat csuklott. (kint is sokat csuklik)
Én kb a 27. héttől éreztem. :) Nagyon imádtam! És most még jobban :D:D
Sok boldogságot!!!
Szia!
Pont ma akrtam hasonlót kérdezni, mert jó 10 percig tart ez a ritmikus mozgás nálunk is a bal oldalamon lent.
De ezek szerint normális. Tegnap is így volt és meghallgattama szívét teljesen normálisan vert, de a kihangosító még a csuklást is leadta, mókásan kattogott a műszerem :-))))
Gyakorolja a baba a levegővételt és ezáltal időnként nyel a magzatvízből, ami csuklást okoz.
Teljesen normális dolog, nem kell miatta idegeskednek.
Boldog babavárást.
30 km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!