Nagyon türelmetlen vagyok at ovis kislányomhoz. Ezt is a hormonokra fogjam?
Én szerintem a hormonokra is foghatod, meg a melegre is,,,majd csak elmúlik. Én egyedül is ideges vagyok a meleg miatt.
15,2 hetes kismami
Olyan, mintha ezt én írtam volna pár héttel ezelőtt. Nekem is ovis a kislányom, és hihetetlen, mennyire nehezen tudtam vele foglalkoztni. Kiakasztott játék közben, evés közben. Nagyon erős lelkiismeret-furdalásom volt. Sokszor sírtam este, hogy miért vagyok ennyire böszme vele. Próbáltam vele beszélni, hogy anya most nem érzi jól magát ... Egyébként nemcsak a lányomat "tisztelem meg" buta stílusommal. Érzékeny, sértődékeny és türelmetlen lettem. Hatalmas energia kell ahhoz, hogy elviselhetőbb legyek. Tapasztalatom szerint, most, a második harmadban jobban érzem magam, és jobb a kapcsolatom a családommal (és a külvilággal)is.
Nem tehetsz róla! Én is félek attól, hogy mi lesz, ha két gyerekem lesz. Szerintem az édesanyák többsége így van ezzel. Hogyan fogok "kettészakadni"? Hogyan lesz az etetés, fürdetés, játékidő? Lesz-e időm magamra? Áááá, nem tudok okosat mondani. Amint látod egy cipőben járunk!
Köszönöm mindenkinek! Aranyosak vagytok!
Nekem is borzasztó lelkiismeretfurdalásom van a viselkedésem miatt! Nem ismerek magamra! Nagyon akarjuk a kistesót, mindenki!
Azért vagyok veszélyeztetett terhes, mert már volt két korai vetélésem. Most is barnáztam az 5. héten, ami Utrogestan hatására szerencsére elmúlt. Szívhang is volt már a 7. héten. Nagyon stresszel ez is, hogy a picivel minden rendben legyen!
Jó, hogy ilyen megértőek vagytok, még idegenként is! Bár tudom, hogy a helyzet javulása csak tőlem függ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!