Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi történik ha szülés közben...

Mi történik ha szülés közben wc-re kell menni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 18:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, ha van idő, akkor adnak beöntést, vagy kúpot.
2009. okt. 16. 20:07
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Most őszintén! Mi a baj a beöntéssel? Nem fáj. Legalább kipucol és nem azon parázol, hogy szülés közben történik-e vmi. Egyébként meg van akkora fájdalom, hogy simán elnyomja a másik két ingert. Én, ha volt is vmi (mert kaptam beöntést), semmit nem éreztem.
2009. okt. 16. 20:15
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy egy kedves baratnom mondta "...barmi ami kifele jon az jo..." - es tenyleg nem azon parazol ki mit gondol,hanem megkonnyebbulsz.Ezenkivul siman lehet hogy 4-5x elmesz nagy wc-zni mielott szulnel,nalam igy kezdodott nem is annyira a fajasokkal.

Ettol eltekintve kaptam beontest.

2009. okt. 16. 21:31
 14/18 A kérdező kommentje:
4-5x???? Hogyhogy???
2009. okt. 16. 22:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt olvastam sok kismamától, hogy a szülés elötti napon hasmenése volt, a szervezete kitisztította :) Akkor 4x-5x-i nem is sok :)

Nálunk fognak adni beöntést ha van idő rá.

33h

2009. okt. 17. 01:47
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első terhességnél a fájásokkal együtt jött a hasmenés, ki is pucolt. Ettől függetlenül volt beöntés. A 2.nál pedig a beöntéssel indult meg. Igen 4-5x mentem én is wc-re, amivel még a jövő heti is kijön:-)))
2009. okt. 17. 07:21
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Fehérváron már kúpot adnak.
2009. okt. 17. 08:42
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én Németországban fogok szülni és itt már nem adnak beöntést mert csak megterheli a kismamát feleslegesen. Valójában a szülés előtt egy hormon hatására többször is elmész wc-zni így kitisztulsz. A szülésznő azt mondta nekem, hogy ne aggódjak az is odacsinál aki kapott beöntést akkor meg mindek adjanak, őket nem zavarja... csak engem... Anyukám olyan gyorsan szült meg engem, hogy nem volt idő beöntésre és bizony én ebbe születtem, nem baj, azt mondják szerencsével jár :-))) Különben meg vajúdás idő alatt lesz bőven időd wc-re járni, és az igazi tolófájás székelési ingerrel jár, szóval jöjjön aminek jönnie kell :-))
2009. okt. 17. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!