5 hetes terhes vagyok?
Utoljára május 15 én volt meg. Ovulációm juni 3-4-5 körül volt. Elsö pozi teszt juni 19én. Ma juli 3 án voltam orvosnál elöször aki szerint 5 hetes terhes vagyok, 8mm-es petezsákkal. Azt mondta korai terhesség. Én már azt hittem ma szívpulzálást is látni fogunk...
Tényleg csak 5 hetes terhelennék? vagy hogy számolnak az orvosok???kezdem mostmár nagyon nem érteni :S
igen ezekkel tisztába vagyok....
És akkor melyik számítási mód szerinti 6. héten érzékelhetö a szívpulzálás?
Nálam dettó ugyanez a helyzet, csak minden 2-2 nappal korábban volt, utolsó mensi május 13, pozitív teszt június 17. Ugyanígy gondoltam, ahogy Te. 24-én voltam dokinál és egy 2mm-es petezsákot látott, azt mondta 4-5 hetes lehet. Majd 8-án megyek újra, remélem minden rendben lesz. Remélem az a 2mm nem túl kicsi!
Boldog babavárást!!!
Reméljük a legjobbakat :-) neked azt mondta hogy 2 mm és 4-5 hetes. Nekem meg úgy magyaràzta hogy a 8 mm kb egy 5 hetesnek felel meg. Szerintem az én dokim maga a magzat koràt tippeli 5 hetesnek...
Mindenesetre én optimista vagyok és úgy àllok hozzà hogy mindeb rendben :-)
Majd írd meg hogy mi van veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!