Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elég a 12. heti UH és a...

Elég a 12. heti UH és a kombinált, vagy az integrált teszt a jobb?

Figyelt kérdés
2.babámat várom,az 1.terhességemmel semmi gondom nem volt.tegnap kérdezte a dokim,hogy akarom e a kombináltat,ami 9ezer.1.az volt.de most utána olvastam és az anyagiakon kívül a pontosságában van különbség.ha lenen rá ok,azt ajánlotta volna?az integrált meg 29ezer
2009. okt. 16. 12:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Én az integráltra szavazok(szintén 2 gyerekem van,a 2.nál már 35 éves voltam)pontosabb,mint a kombinált.
2009. okt. 16. 12:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Én a kombináltra szavazok, néhány százalék csak az eltérés, és mindkettőnél kihozott arányszám (százalék) statisztikai adatokon alapul. Ha a 12 heti uh és a kombinált is pozitív eredményt hoz, akkor úgyis amniocentézis az egyetlen megoldás, a magzati kromoszómavizsgálat, "valódi" vizsgálat, nem csak százalékok és arányszámok. Ha nem volt a családban dawnos v más fejlődési rendellenességgel született gyermek és a korod sem indokolja, akkor bízz az orvosod tapasztalatában és azt a vizsgálatot kérd amelyiket ő javasolja.

34 hetes + 23 hós

2009. okt. 16. 13:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is voltam teszten, de ingyen volt a debreceni klinikán. Csak indok kell, hogy elküldjön az orvosod. Nekem elég volt az, hogy a párom 45 éves.
2009. okt. 16. 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:
39%

Én egyiknél sem csináltattam meg egyiket sem, csak a sima uhot.

CSak pénzkidobás, az anyák azt hiszik, ezen megvásárolják a baba egészségét. A teszt is csak arra jó, hogy izgulj, és esetleg további vizsgáatokra küldjenek, ha valami nem jó.

Én úgysem vetetném el a babám,ha gond lenne sem, ha meg akkora a gond, az látszik az uhon is.

2009. okt. 16. 14:21
 5/7 anonim ***** válasza:
53%

Nekem azt mondta a dokim, hogy, ha az _Uh-n minden ok, nem érdemes az integráltért pénzt kiadni.

Így is volt, az Uh rendben, így maradt az ingyenes kombinált.

2009. okt. 16. 15:24
 6/7 A kérdező kommentje:

én 28(szüléskor már közelebb a 29hez) apa meg 29.

nekem az 1.vel is ajánlották a kombináltat-

most már csak azt nem értem,miért van az,hogy egyik helyen ingyenes,és mint pl nálunk(győr) fizetni kell?

vagy ez megint más?Mert itt is van valami alap,ami ingyenes...

már abszolút nem értem én ezeket...az 1.babóval nem voltam ennyire parás :-)

2009. okt. 16. 18:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem ingyenes, valaki átvállalja az árát, valószínűleg a kórház közvetítésével az önkormányzat. De a legtöbb helyen fizetni kell.
2009. okt. 16. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!