Milyen magzatmegtartó gyógyszerek, készítmények vannak, amiket recept nélkül is lehet kapni?
Itt olvashatsz részletesebben a palástfű teáról:
Recept nélkül semmilyet.
Így is egyedül a progeszteronhiányban tudnak segíteni a dokik, a progihiány a korai vetélések több mint 50%-át okozza, szóval nagy eredmény, hogy _receptre_ létezik ilyen gyógyszer. Ha más a baj, nem tudnak segíteni.
Recept nélkül meg pláne nem.
Ha tényleg olyan szintű a progihiány, hogy barnázás vagy erősebb vérzés, stb, akkor erre az Utrogestan jó, vagy injekciós progeszteron, mert itt a palástfű tea nem tud csodákat tenni.
Az előző terhességemmel én is barnáztam, közben teáztam, de nem segített, amikro erősödött, dokihoz mentem, először Duphastont kaptam, de az sem segített, majd Utrogestant, amitől elmúlt a barnázás, de a baba akkor már halott volt.
Ha nincs tápanyaga, azonnal éhenhal, nem fog heteket várogatni... :(
Ha baj van, menj dokihoz, ha meg nincs, akkor szedj terhesvitamint és pihenj, és akkor megtetetted, amit lehetett!
Én is palástfű teát ittam a vélt "fogamzás " után, aztán mivel görcsölgetett a hasam és nem ment fel a hőm rendesen progeszteront (Utrogestan) kaptam, de ezt ugye csak a megállapított terhesség után, vagyis az 5.héten.
Szerintem nekem addig a palástfű segített,hogy megtapadjon a baba!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!