Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezdem a rúgásokat...

Mikor kezdem a rúgásokat erősen/ fájóan érezni?

Figyelt kérdés

27-28 hetes vagyok. Látszik ahogy mozog, és a rúgások is nagyok, párommal mindig összenézünk.

De mindig hallom, hogy úgy rúgja, hogy bordán pl, vagy összegörnyed akkorát.

Remêlem értitek:))

2013. jún. 29. 21:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem éreztem fájóan, vagy olyan nagyon erősen... Talán az utolsó 1-2 hétben volt olyan, hogy nagyon nagyon rúgott, és már kellemetlen volt :) Lehet te sem fogod :)
2013. jún. 29. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha jól emlékszem,akkor nekem úgy a 34.héttől kezdődtek a fájdalmas mozgások :)

De nekem akkor sem volt ,,teher,, a terhesség,én akkor is imádtam érezni,ahogy mozog a kisfiam :)

Hiányzik ez az érzés,még szívesen lennék terhes :) De természetesen az a legjobb,hogy már itt van velem :)

Boldog babavárást és majd könnyű szülést neked :)

2 hós fiú anyukája

2013. jún. 29. 21:19
 3/8 A kérdező kommentje:

Mindig érzem, hogy egyre erősebb és éberebb:) persze minden pillanatot csodaként êlek meg, szóval várom az újabb mrglepiket:)

Köszi a válaszokat

2013. jún. 29. 21:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

33 hetes vagyok, én se tapasztalok ilyesmit. Oldalra rugdal, így nagyon látványos, de nem fájdalmas. Egyszer a 26. hét környékén rárúgott a gyomromra, akkor hánytam tőle, bár az a rúgás sem fájt. Akkor lefixáltuk a leányzóval, hogy többet ilyet nem csinál és nagyon rendesen tartja magát hozzá. :)

33 hkm

2013. jún. 29. 21:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

NEkem nem fájt mikor rúgott nekem marhára kifeszített, kitolta magát...de olyan szinten h azt hittem kiszakad az oldalam! És brutális formákat öltött a hasam olyankor vagyis az oldalam :)

De nem azt mondom h fájt ez sem hanem kellemetlen volt. Kb ezek a dolgok a 30. hét felett kezdődtek vmikor már pontosan nem tudom... :)

Amiket te írsz olyan nem volt :)

2013. jún. 29. 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
ja és 5 hós a lányom :)
2013. jún. 29. 21:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem most az utolsó 4 hétben tudja minden irányba kitolni magát, az elég kellemetlen.

De biztos függ attól, hogy mi a pozíciója.

2013. jún. 29. 23:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fejfekvesu es kb a 31.hettol kezdte el a fajdalmas mozgasokat,persez nem mindig.De ugy naponta kinyujtoztatja a kis labait,es szereti ezt rugdosva csinalni..:) Csak a vesem meg az oldalam banja,nagyon faj olyankor de a fajdalom mellett mindig nevetek mert imadom!:) 33hkm
2013. jún. 30. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!