24. hétig 3,5 kg hízás az jó, sok, vagy kevés?
Viccelsz? Nekem 26 hetesen van 10 kg +. Na! Az sok(-:
A 3.5 kg majdnem kevés, de inkább jó. Örülj neki. Lhet, hogy később majd meglódul. Állítólag a 3. trimeszterben a levegőtől is hízunk.
Ja, a megduzzadt cici nekem is csak álom maradt:D
Előző
Abszolut jó vagy ezzel a plusz kilóval. Én 26. hétnél tartottam +7 kilónál, mikor kiderült a terhességi cukrom.
Na, azóta nem mozdul a mérleg egy dekát sem a cukordiéta miatt, pedig már 33 hetes vagyok. Remélem a bébi azért nő, csak én fogyok majd el, mondjuk van,volt is miből :o)) A doki szerint ne izguljak, mert a bébi önző, és elvesz mindent, ami neki kell, kérdés nélkül.
Teljesen jo. En a 22. hetben vagyok es 3 kg-nal jarok ugy, hogy valamennyi viz is van rajtam (a bokamon latom). Vekonyan estem teherbe, most is az vagyok, csak mar alakul a pocim (2. baba).
Az elso babammal is vekonyan estem teherbe, viszont ilyen idosen mar tobb, mint 15 kg-nal jartam, 25 lett a vegere. Nah, az egyertelmuen sok volt. (Igaz, egy szavam sem lehet, mert mire harom honapos lett a fiam 27 ment le, de akkor sem szeretnem megismetelni.)
En most abban bizom, hogy 10-15 kg-tol nem hizok tobbet, meg akkor sem, ha most kap el a falanksag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!