Kb. ket hete allt meg babam szive 9 hetesen, varjak?
Figyelt kérdés
Holnapra van idopontom mutetre, orvosom kerdezte, akarok-e varni, vagy mutsunk? Megbeszeltuk a holnapi napot (kb egy hete), ha addig nem kezdek el verezni, akkor mutsunk. Ma elkezdtem barnazni. Most menjek, vagy varjak meg egy par napot? Mar mindket fajta vetelesben volt reszem, mindkettonek megvan elonye, hatranya.2013. jún. 27. 15:49
1/5 Kerria válasza:
Sajnálom :(
Talán jobb túl lenni rajta, így a menésre biztatnálak, ha egyáltalán van itt jó döntés/választás.
3/5 anonim válasza:
Nekem nem kellett műtét,mert szépen kitisztultam,nem tudom,hogy viseltem volna el egy műtétet,én nagyon örülök,hogy nem kellett mennem!
4/5 anonim válasza:
Sajnálom. Én 8. héten kezdtem el barnázni és csak 11+6 hetesen vetéltem el. Angliában élek, itt barnázásra nem néznek meg és csak 12 hetesen van az első UH. 6 hetesen állt meg a fejlődésben, azt mondták. Szóval akár jól el is húzódhat, mire kilöki a szervezet. De azért jó volt, hogy nem kellett kaparni. Mondjuk az is jó lett volna, ha hamarabb megnéznek, s akkor talán adtak volna pár hetet, de max 10 hetesen már kapartak volna, s akkor nem kellett volna várni még két hetet. Így időt vesztettem, de a legnagyobb gond az volt, hogy a bizonytalanságban kellett élnem 5 hétig. Max 1 hetet várnék még, hátha a szervezet kilöki magától. Habár nem tudom, mennyire kockázatos. Kérdezd meg a kockázatokat. Ha nem kockázatos még, akkor talán várj egy hetet.
5/5 A kérdező kommentje:
Barnazas elmult, most varok a mutetre.
2013. jún. 28. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!