Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Avent Isis kézi mellszívóról...

Avent Isis kézi mellszívóról vélemények?

Figyelt kérdés
Használ valaki ilyet? És jó?
2009. okt. 14. 00:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de a kézzel fejés még jobb. Vedd meg nyugodtan, elektromosra nem érdemes beruházni, költsétek magatokra az árkülönbséget!
2009. okt. 14. 07:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nekem nagyon bevált,és ez volt az egyetlen ami nekem kiszívta a tejet a cicimből.Kicsit problémás volt a mellem (befelé forduló mellbimbó) és a többi mellszívó sz..t sem ért nekem.Én bátran ajánlom neked,tényleg jó találmány!

6 hónapos baba anyukája

2009. okt. 14. 07:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is befelé forduló mellbimbóm van.

Nekem nagyon jól kiszívta a tejcsit, sokkal hatékonyabb volt, mint a kézi fejés, pedig jó pár hétig csak azt használhattam.

Csak ajánlani tudom. Mondjuk nekem volt is mit lefejni.

2009. okt. 14. 07:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A chiccóról a védőnőm beszélt le,mert sok vele a probléma,így az aventet vettem,de nagyon jól bevált.Semmi baja és könnyen szét-összerakható.Csakis ajánlani tudom.Elektromosat tényleg nem érdemes venni sztem.
2009. okt. 14. 07:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Elsőzör én is kézzel próbálkoztam és leget h én vok béna, de nagyon nem ment.

Aztán kaptam kölcsön egy ilyen aventet, meg egy medelát is.

Ez utóbbit könnyebb valamivel tisztítani, de én mégis az aventet szerettem jobban, valahogy kényelmesebb volt a fogása, meg mintha hatékonyabb is lett volna egy hajszállal. + praktikusnak találtam, hogy egyből fejtem a via-pohárba ami ment is azonnal a fagyasztóba, nem kellett öntögetni stb.

Viszont a medelét elektromossá lehet alakítani egy kiegészítővel, ha arra lenne szükség... de nekem bőven elég volt a kézi

2009. okt. 14. 08:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is használtam avent kézi mellszívót, de nem szerettem. Nekem a medela vált be, az olcsóbb is.
2009. okt. 14. 09:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat.:) Én is úgy gondolom hogy elektromosra nem ruházok be, ki tudja lesz e rá szükség igazán, de erről hallottam már sok jót:)
2009. okt. 14. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!