Nektek is sokat szúrkál a hüvelyben?
Figyelt kérdés
Pár napja vettem észre h szúr ott lent. A baba mozgása okozza? Van mikor pillanatokra beszúr és van h egyfolytában. Nyomhat vmi ideget? Utolsó uh-on fejvégű volt, lehet h a fejecskéjével nyom? Vagy most kezd beilleszkedni a feje? Vagy ez még korai lenne?
33 h km
2013. jún. 25. 20:41
1/4 anonim válasza:
Én nem érzek és nem is éreztem ilyesmit. De el tudom képzelni, hogy talán valami ideget nyomhat. Olyan velem is volt, hogy rányomott a kis fejével vagy lábával valamire, és úgy kellett szegényt megmozgatni, hogy picit moccanjon, mert eléggé fájt, ahol nyomott és kisugárzott.
32 hkm
2/4 anonim válasza:
Nekem kb. ott szokott, ahol a méhszájam van, csak belülről. Néha inkább csak csikis, de olykor már fáj. Az én picikémnek is a fejecskéje van ott, és elég fura és kellemetlen tud lenni.
3/4 anonim válasza:
Nekem is sokat szúr, nagyon kellemetlen tud lenni. Szerintem ideget nyomhat, mert az elmúlt egy hétben semmit nem változott a méhszájam állapota, pedig nagyon sokat szurkált. (Nem került lejjebb a feje.)
4/4 A kérdező kommentje:
Èn jövő héten megyek dokihoz és akkor megnézi a méhszájamat is. Remélem nem változott és tényleg csak a baba nyom vmi ideget és csak azért szúrkál. Mert hallottam h vkinek ez a méhszáj nyílásához vezetett..
2013. jún. 26. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!