Lehet hogy elöbb jön a baba? Már 2 napja nagyon sokat keményedik a hasam.35hetes vagyok!
Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 17:22
1/9 anonim válasza:
Szedsz még magnéziumot? Ha igen mennyit?
2/9 A kérdező kommentje:
nem is szedtem,nem voltak ilyen problémáim!!Néha éreztem,de most nagyon sokszor keményedik!
2013. jún. 25. 17:25
3/9 anonim válasza:
én 33 hetes vagyok, rengeteget keményedek, de nekem már nem első baba, nálam ez pl semmit nem jelentett, a méhszájam sem tagúlt...szerintem csak gyakorol a tested a közelgő szülésre !!
4/9 anonim válasza:
Én 35+3hetes vagyok, nekem azt mondta a doki, hogy ha 10nél többször keményedik a hasam naponta, akkor befektetnek. Nekem figyelnem kell a keményedések számát, igaz nekem sok a magzatvíz, és ettől fennáll a koraszülés veszélye. Bár már a nehezén túl vagyok, nem jönne sokkal korábban, de azért 1-2 hétig még maradhatna odabent a baba.
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem minden felállásnál,leülésnél bekeményedik!!
2013. jún. 25. 17:38
6/9 anonim válasza:
Többet kell pihenni, és szedj legalább 3 magnéziumot naponta. Nekem is gyakran keményedik a 25. hét óta, de még nem szültem, most vagyok a 32.-ben.
Ha netán előbb jönne a baba, akkor sem kell idegeskedned. Bár még koraszülöttnek számítana, már mindene kifejlődött a méhe kívüli élethez, nem lenne semmi probléma. Az én kisfiam 34 hét + 3 napra született, és makk egészséges. 1 hetet volt inkubátorban, lélegeztetni nem kellett.
Persze a haskeményedés még nem jelenti azt, hogy hamarosan szülni fogsz.
7/9 Szőkéné válasza:
8héttel ezelőtt szültem,nekem is mindig bekeményedet a hasam,szedtem MagneB6-ot,de csak 36-hétig.37 Hetesen bekerültem a kórházba josló fájásokkal,állandóan mentem nst-re hogy nekem keményedik a hasam olyankor mutatott ki gép valamit de az igazi keményedéseknél,igazi fájdalom is volt.Kereken 40hétre szültem,pont azon a napon mikora kivoltam irva.Nyugodj meg,de ha fájásokkal is társul akkor menj el a dokidhoz.
8/9 A kérdező kommentje:
Fájni nem fáj,de mikor be van keményedve alig tudok lépni.
2013. jún. 25. 18:11
9/9 Szőkéné válasza:
Nagyon,sokat pihenj,ha kell egész nap.Ha nem múlik menj el a nőgyógyodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!