Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tenyleg vannak nok, akiknek...

Tenyleg vannak nok, akiknek fajdalmas a szex a terhesseg elejen, es olyankor hol faj?

Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
a hüvelyszárazság miatt a behatolás fájhat, vagy ha a ph megváltozik akkor is ott, általában a hüvely bemenet és afölött érzékeny...
2009. okt. 13. 22:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nagyon kívántam a szexet. A 10. hétig minden OK volt, de utána a hüvelyem belül fájt a behatolás után (de nem a szárazság miatt). Van 2 pozíció, amit nagyon szeretek, de emiatt nem tudtuk kivitelezni. Aztán a 18. héten már nem fájt. És remélem nem is fog.
2009. okt. 14. 09:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem néha a méhszájam fáj, ha mélyre vagy rossz irányból sikerül a behatolás, ilyenkor pózt váltunk.

Néha néha a pocakom is nem is inkább fáj, csak bekeményedik amozgástól rázkódástól.

2009. okt. 15. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!