Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jó ha van magzati szívhang...

Jó ha van magzati szívhang hallgató? 22hetesen már jobban biztonságban van a pici?

Figyelt kérdés

Szükség van rá? 22.héten vagyok három hete láttam a picit ultrahangon két hete a védőnőnél hallottam a szívét. Megnyugtatásnak jó dolog... Ami miatt kicsit aggódom, hogy mint mondtam 22 hetes vagyok de még csak csikizéseket érzek meg buborékokat semmi rúgás, igaz mellső oldali méhlepényem van. Mi a tapasztalatotok? Érdemes ilyenre akár használtan is beruházni?

Ezen kívül ilyenkor már nem olyan nagy az esély, hogy bármi történhet a picivel igaz? Milyen problémák léphetnek ilyenkor fel?

2013. jún. 25. 08:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
én megvettem, de elbénáztam, nem tudtam jól használni. Nekem is ugyanilyen volt a méhlepény, néhány esetet leszámítva szinte soha nem éreztem a rúgásokat. Szerintem aki sokkal több mozgást érez, az nem is tudja elképzelni, hogy ez milyen idegtépő tud lenni hosszú hónapokig
2013. jún. 25. 09:03
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem is mellső fali méhlepényem volt, mégis a 16 héttől éreztem a mocorgást a 22. hétenm már rúgásokat javában, szval szerintem nem ezen múlik.

Én nem vennék és nem is vettem ilyen kütyüt, mivel a babák nem igazán szeretik az uh-t, én legalábbis úgy vettem észre. Amikor a védőnő először nézett szívhangot, majd kiugrott a kicsim a pocakomból úgy hullámzott a hasam.... azelőtt soha nem csinált ilyet. Ha Uh volt, akkor is nyugtalan volt szinte mindig! Ilyet már más kismamától is hallottam, úgyhogy én biztos hogy a következő terhességemnél sem veszek ilyet.

2013. jún. 25. 10:01
 13/17 A kérdező kommentje:
Én a 22.héten vagyok és csak mocorgást érzek csikizést meg buborékokat. Rugdosást nem :(
2013. jún. 25. 10:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok para-mami, sőt, nagyon messze állok tőlük, pedig ez az első terhességem.

Én is megvettem a 12. héten a kütyüt, s nem bántam meg egyáltalán. A kritikus időszakban nagyon jó volt, egészen a 19. hétig, amikor már éreztem a magzatmozgásokat. Utána is hasznos volt, ha pár napig nem mocorgott, akkor megnyugtatott. Valószínűleg a 22. héten már nem vennék. Bár az is szuper volt, hogy így a család számára is kézzelfoghatóbbá tudtuk tenni a babát. :)

2013. jún. 25. 12:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Ne legyel elkenodve.:) En sem ereztem rugasokat a 22.heten.Sot en a 15.hettol kezdtem ereznia bugyborekolast,de persze tobb napos es hetes szunetekkel.A 22.hettol kezdtem erezni jobban hogy mozog de akkor sem igazan rugasokat.Majd a 24.-25.hettol kezdett erosodni.Most mar olyanokat rug hogy faj is neha..:) 32 hkm
2013. jún. 25. 15:16
 16/17 anonim ***** válasza:

nekem van szívhanghallgatóm, és úgy érzem nagyon jó döntés volt megvenni, biztonságérzetet ad, hogy bármikor ráhallgathatok a babára ha aggódom..

engem mindenki azzal akart lebeszélni, hogy ha már mocorog, akkor úgysem fogom használni, de ez végül nem így lett, bizony elővettem már párszor a 20. hét után is, ha pl 1 napig nem éreztem mozogni, vagy ha éreztem, hogy mashogy mocorog, vagy a frontos lusta napjain is meg szoktam hallgatni.

ami fontos szerintem, az az, hogy számolni kell a percenkénti szívverést, és ha a megadott tartományon belül van az érték, akkor minden ok valószínűleg:)

2013. jún. 25. 16:01
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat. Még gondolkodom rajta :D
2013. jún. 26. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!