19 hetesen milyennek érzitek a baba mozgását?
Figyelt kérdés
Első babámnál nem emlékszem, hogy ennyire intenzíven éreztem volna, de most már akkorákat mozog, hogy szinte kiszakad a hasam...
Normális ez? Más is van így?
2009. okt. 13. 18:21
1/5 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok én is, hogy az első kettőnél nem emlékszem ilyen korai intenzív mozgásra! :)
2/5 A kérdező kommentje:
Félelmetes, néha megilyedek, akkorákat mozdul...
2009. okt. 13. 18:43
3/5 anonim válasza:
Örülj neki, hogy ennyire mocorgós a pici.:) Párom most 18 hetes, de nála nem igazán akar még mocorogni. Néha érzi, hogy mocorog, de semmi erősebb mozgás. De gondolom azért mert nem egyformán mozognak odabent sem.:)
4/5 anonim válasza:
Én is nagyon érzem meg is lepődtem.Igaz már 23 hetes vagyok és néha fáj is ahogy bent mocorog.Én sem emlékszem,hogy a kisfiam ilyet csinált volna,pedig 2 éve született:)
5/5 A kérdező kommentje:
Persze , örülök, nem is arról van szó, csak lányom sem öreg még, csak 16 hós, és nem emlékszem, hogy ő ilyen korán ilyen intenzív lett volna, csak a 26. hét körül és utána. Korainak tartottam az ilyen erős mozgásokat, de látom azért nem vagyok egyedül.
2009. okt. 13. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!