Milyen patikában is kapható terhességi tesztet tudtok ajánlani? Árat is írjatok légyszi!
Figyelt kérdés
Még nem teszteltem soha!2013. jún. 24. 16:41
1/5 anonim válasza:
Én mindig Gabrielt használtam. 800-900.
2/5 anonim válasza:
Nem kell túlbonyolítani. Bemész és kérsz egy terhességi tesztet. Elmondják, hogy épp milyen van, böksz egyet és kész. Nincs közöttük különbség. Aki terhes, annak kimutatják ezek a tesztek. Csak azok szenvednek a márkával, akik évek óta tesztelgetnek és még az árnyékokat is lesik, és reménykednek minden száradási vonalon, hogy talán majd most... Nem kell túlbonyolítani,hidd el! Ha várandós vagy, ki fogja mutatni, egyértelműen, akármelyik.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszöntem
2013. jún. 24. 17:26
4/5 A kérdező kommentje:
1 tesztben csak 1 db van?
2013. jún. 24. 17:41
5/5 anonim válasza:
1-es vagyok. Rossmanba, DM-be, Tescoba tudsz venni 2 darabos X-eplit 500-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!