Timi0926 kérdése:
4D-n volt valaki Székesfehérváron?
Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 13:40
1/5 anonim válasza:
Én a Huszár utcban voltam mindkét terhessegem alatt 3-3x. A Deák meg a Bácskai csinálta őket.
www.ddgroup.hu
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,rendesek voltak? hány perces? mennyiért csinálták?
2013. jún. 24. 16:40
3/5 anonim válasza:
Szerintem mindkét doki alapos volt, kedvesek voltak. Az árakat a honlapjukon megtalálod, nem akarok valótlant írni. Kapsz dvd-t róla és fényképet isvadnak talán + 2000 ft-ért.
Én az integrált tesztet is náluk csináltattam, és ezért voltam náluk genetikai uh- on, és a 30. héten még voltam egyszer, mert akkor már és még jól latszik a kis arcocskájuk.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. :)
2013. jún. 25. 22:04
5/5 anonim válasza:
Igen, én is a Deák doktor úrnál voltam 4D-n a Huszár utcában, valamint az integrált tesztet is ő csinálta. Maximálisan elégedett voltam mindkét szolgáltatással, DVD és kép is van az árban, ha jól emlékszem a 4D-ért 15e Ft-ot fizettem. Nagyon megérte nekünk legalábbis, a férjem és én is oda voltunk meg vissza. A babánk azóta már megszületett és egy az egyben úgy nézett ki születésekor, mint anno a fotón, melyet a 4D ultrahangon kaptunk. Remélem, nem sikerült a válaszom túl reklámszagúra, hisz érdekem nem fűződik hozzá. De állítólag a kórházban is van már 4D, ott is lehet érdeklődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!