Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen babonákat ismertek...

Milyen babonákat ismertek terhességgel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Csak érdekesség képen :)
2013. jún. 24. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!!

Hát van az a gyomorégős baromság hogyha sokat ég a gyomrod akkor nagy haja van a babának.

Van a pocakforma baromság gömbölyű lány csúcsos fiú.

Meg még egy olyat hallottam hogy nem szabad a babának semmit venni ameddig meg nem születik különben baja lesz, de ez mind csak babona. :)

2013. jún. 24. 13:07
 2/5 anonim ***** válasza:
arról én is hallottam ha csúcsos a pocak akkor fiú lesz.nálunk bejött.
2013. jún. 24. 13:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha téged sérülés ér, meglátszik majd a babán. (nagy pattanás, kézégés stb.)

Ha édeset kívánsz lányod lesz, ha savanyút, fiad.

A kislányok előbb születnek.

Hirtelen ezek jutottak ezsembe a felsoroltakon kívül. Játékos időtöltés,főleg 60+ nál, de én nem szeretem ezeket. Idegesítenek a biológiailag nem alátámasztott mendemondák, amiket annyira meggyőzően adnak elő egyesek. Fájdalmas tud lenni az emberi butaság.

2013. jún. 24. 13:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha megdobnak egy meggyel és odakapsz,akkor meglátszik a babán. ha leejtett tárgyért bal kézzel nyúl, leány; ha jobbal, fiú születik.
2013. jún. 24. 13:51
 5/5 anonim ***** válasza:

A fiús kismamák többet esznek

Ennek igazát vizsgálatok is bizonyítják, a fiúmagzattal viselős nők átlagosan 190 kalóriával többet ettek, mint azok, akik lányt vártak. A plusz kalóriák nem az anyáknál jelentkeztek, hanem a fiúk születtek nagyobb súllyal. A kutatók szerint a fiúk nagyobb születési súlyra vannak beprogramozva, ehhez pedig többet kell a mamának ennie, de a magzati herékben levő tesztoszteron is fokozhatja az anya étvágyát.

2013. jún. 24. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!