1/7 anonim válasza:
Igen! Elég egy jó kis petting a fogantatáshoz!
4/7 anonim válasza:
Nagyon ügyesen meg lehet oldani, de azért ez nem általános dolog :) Tudod, a teherbeesésnek nem feltétele a szűzhártya átszakadása. Spermium és petesejt kell hozzá. Hogy a spermium hogy jut be... részletkérdés. Meg lehet oldani úgy, hogy a szűzhártya megmarad.
6/7 anonim válasza:
Hallottam én is már ilyet,hogy valaki szüzen szült!!:)
A pettingtől simán lehetsz terhes,elég ha csak egy kis ondó kerül az ujjatokra,vagy az előváladék,hiába nem tette be teljesen,hogy átszakadjon a szűzhártyád!
7/7 A kérdező kommentje:
Értem...a barátnőm panaszkodik, hogy fáj a feje, reggelente rosszul van, de még csak 14...és van barátja:/ Én meg féltem hogy lehet hogy terhes...de akkor úgy látom van rá esély...
2013. júl. 6. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!