Lehet még bizakodni?
Figyelt kérdés
Ma voltam uh-n, elvileg 5-6 hetes vagyok, de a doki nem lát szerda óta fejlôdést. Nagyon halványan látja a petezsákot semmi egyebet. Holnap mennem kell HCG vérvételre, abból tud többet mondani. Azt mondta vagy nem fejlôdik vagy annyira korai... Volt valaki ugyan így? Veletek aztán mi lett?2013. jún. 23. 11:35
1/4 anonim válasza:
Én is így voltam, egészen a 8-ik hétig vártunk, reménykedtünk, de sajnos műtét lett a vége.
Még nagyon pici a terhességed, bármi jó kisülhet még belőle! Bizakodj!
2/4 anonim válasza:
5-6 hét még nagyon korai terhesség, alig látszik az uh-on.
Nyugi, még lehet, hogy van ott baba, csak kicsit lassabban fejlődik. És az sem mindegy, hogy mikor volt a peteérésed, ilyen korai terhességnél 1-2 nap is számít!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok. Nagyon el vagyok keseredve, nehezen bízom, de a szívem mélyén persze nem adom fel. Remélem, hogy holnap pozitívan csalódhatunk... Tényleg nagyon köszönöm Csajok!
2013. jún. 23. 17:06
4/4 A kérdező kommentje:
Peteérésem amûgy mûlt hónap végén volt, ez 100 %.
2013. jún. 23. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!