31het 5napos terhesen 1620g mertek, a dokiazt mondta kicsi a baba es lehet, hogy megallt a novesben. Ezert 2het mulva ujra csinalnak egy ultrahngot. Aki jart mar hasonlo helyzetben, annak rendezodtek a dolgok, volt valakinek hasonloan kicsi a babaja?
a tovabbi ertekek(de hozza teszem ez anglia)es,hogy sosem ertetttem ezekhez,am az egyik ertek kevesebb,mint a 19het+5napos.HC 291.0mm
AC 264.0mm
FL 57.8mm
HC/AC 1.10 na ez az ertek kozel 20hetesen 1.25 volt,de sajnos nem tudom mit jelentenek,van egy 5eves lanyom,de minden rendben ment nala nem melyultem bele kulonoskepppen......segitsetek nekem megerteni miert olyan keves 1620g es miert veli a doktorno ugy hogy leallt a gyerekem a novesben????????????mar tiszta ideg vagyok,a baba kulonben annyit mozog,hogy nem tudom mikor alszik,es mar olyanokra gondolok,hogy tan hyperactiv lesz meg hasonlo,azt sem tudom normalis mozgasok ezek vagy vannak-e egyaltalan nem normalisak is?lanyom fele ennyire sem mozgott...csak azt tudom az abaj ha mar 6-8oran keresztul nem mozog.....koszonom a valaszaitokat elore is!
Nem akarlak elkeseríteni, bár lehet, hogy csak én jártam így, mert Angliába teljesen más a dolgok.
Én 36+5 hetesen ilyen volt az arányom:
32+6 hetet mutatott az uh.
HC:298,6mm
AC:268,9mm
FL:64,9mm
BPD:83,9mm
Becsült súly:1945g 10% alatti
lepényem már III.fokban érett és meszes volt
Nekem azt mondta a dokim, hogy ez Dyspropontionalt retardati ez azt jelentette, hogy visszafelé fejlődött, és megállt a növésben.
De nehogy megijedj, mert ez nem bitos, hogy neked is így van. Majd a következő uh-n kiderül. Addig meg ne is gondolj rosszra.
Remélem, hogy minden rendben lesz neked.
Majd írd meg, hogy mi volt a következő uh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!