Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Duphaston szedése mellett el...

Duphaston szedése mellett el kell múlnia a barnázásnak? Mennyi idô után?

Figyelt kérdés
Szerdán este kaptam Duphaston-t, Magne B6-ot, Buscopan-t és érfal erôsítô gyógyszert, mert barnázgattam aznap és már elôtte is, kicsit. Tegnap óta érzek néha görcsöt is a szúrkàlás helyett és wc papiron észre vehetôen még most is barnáz. Egész nap fekszem, ma is, délutàn fogom felhívni a dokim, de érdekel másokkal ez, hogy volt... Elsô terhességem, kb. 5. hét, petezsák látható hüvelyi UH-n.
2013. jún. 21. 09:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem feltetlenul. En is barnaztam/vereztem mindket terhessegem alatt majdnem vegig. semmi baj nem volt egeszseges gyerekek szulettek. Sok no verzik terhesseg alatt.Nyugi! Viszont volt vetelesem is de akkor abszolut nem barnaztam. Egyszeruen csak elontott a ver es elment a baba egyszer a 7-ik hetben majd a 9-ikben.
2013. jún. 21. 09:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia! Ne aggódj, még tudom, milyen érzés ez, friss az élmény, nekem épp 9 hete kezdődött ugyanez, szintén első terhesség. Nekem vérzés is volt (bár orvosilag "közepesnél gyengébb"-nek azonosították) nem csak barnázás. Nálam másfél hétig tartott, amíg teljesen elmúlt, ebből az első két-három nap volt még "látványos", a többi már csak pici barnázgatás. Nekem nagyon lassan múlt, úgyhogy szerintem még bőven türelmesnek kell lenned. 17 hkm
2013. jún. 21. 09:50
 3/9 anonim ***** válasza:
8héten barnáztam elég rendesen. Rutascorbint és duphastont szedtem rá. Egy hét alatt elmúlt a barnázásom. A gyógyszereket a 16 hétig szedtem, fokozatosan elhagyva. Napi 3*1-et szedtem belőle. 1 éves a kisfiam.:)
2013. jún. 21. 10:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! És tudtatok mellette dolgozni?
2013. jún. 21. 10:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két hétig kellett feküdnöm (ez tényleg csak WC-re és zuhányzáshoz felkelést jelentette), utána visszajöhettem dolgozni lassacskán, dehát én ülőmunkát végzek. A két hét alatt viszont szigorú ágynyugalom volt a parancs. Szerencsére férjem segített, úgyhogy meg tudtuk oldani.
2013. jún. 21. 10:34
 6/9 Timcsikusz ***** válasza:

szijóó

én ugyanezzel a problémával kezdtem ezt a terhességet.

de én Utrogestant szedtem(majdnem ugyanaz)

Nekem nem múlt el a barnázgatás csak a 12.héten.

Nagyon rossz volt teljesen fel voltam rá készülve hogy elmegy a baba.(volt már vetélésem)

de hála istennek elmult teljesen magától.

most 25 hetes vagyok:)

pihenj sokat hidd el legjobb gyógyszer a fekvés!

én nem dolgoztam csak akkor mentem vissza mikor már elmult a barnázás.

2013. jún. 21. 15:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Szia! Ez nagyszerû hír. :) Remelem nálunk sem lesz gond. Koppkopp...Vasárnapra vissza hívott az orvosom. Jó baba várást! ;)
2013. jún. 21. 17:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Barátnőm is barnázott a 8-ik héten, majd volt egy kis vérzése, utána újra barnázott! SZigorú ágyfekvés mellett szép lassan elmúlt a barnázása! Vissza is mehetett dolgozni! Rá egy hetére újabb vérzés, majd barnázás! Újra táppénz, szigorú fekvés! Neki egy hematómája alakult ki az első vérzésnél! Amikor szép lassan elmúlt a barnázás, doki azt mondta neki, hogy már nem kell feküdnie, szép lassan, de mozoghat! Dolgozni viszont nem engedte vissza! Ülőmunkát végez! Amikor meszünt az ágyfekvés, rá pár napjára megint vérzés, majd barnázás, majd előntötte a vér, és közel a félidőhöz, amikor újra elöntötte a vér, vetélés! Úgyhogy sajnos nekem a hátamon feláll a nemlétező sz..., ha egy kismama barnázik! De gondolom ez az eset azért a ritkább!
2013. jún. 25. 16:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki múlik... De jönnek a rosszul létek helyette :)
2013. jún. 25. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!