Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedden voltam áramlási vizsgál...

Kedden voltam áramlási vizsgálaton, és jó lett az eredmény ugye, ha romlani kezdene az nem egyik napról a másikra megy? 34 hkm

Figyelt kérdés

Szóval, 34 hetes vagyok, és 30 hetesen 2-3 as érettségűnek nézték a lepényemet, de 32 hetesen visszafokozták 2-esre... az áramlás elvileg teljesen jó, de az eddigi 2 hét helyett most már hetente kell járnom áramlásra...

Emiatt kicsit megijedtem, hogy ugye nem egyik napról a másikra romlik az érték...

Mert mi van ha egyszer csak nem mozdul a babám, akkor tudnak még valamit tenni érte???

Biztos nem potyára hívott jövőhétre is vissza a doki... meg szigorúan figyelnem kell a magzatmozgást...

Egyébként onnan jutott eszembe a kérdés, mert igaz mozog a drágám, de picit mintha passzívabb lenne ma a szokásostól...

34hkm

2013. jún. 20. 20:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha nem mozog, akkor már nem tudnak semmit sem tenni, nekem se tudtak 36 hetesen.

Ha úgy érzed kevesebbet mozog menj be, nem szabad kockáztatni!!!!

2013. jún. 20. 21:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is ettől féltem, hogy hiába figyelem én, ha egyszer csak nem mozdulna akkor már nem hiszem hogy tudnának valamit tenni... Most egyébként, felébredt a drága, szóval ma biztos nem megyünk be, de nagyon figyelem.. :) Remélem rendben lesz minden...
2013. jún. 20. 21:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon sajnálom, ami veletek történt, meg szabad kérdezni, hogy mi volt a gond?
2013. jún. 20. 21:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Köldökzsinórba tekeredett bele keze-lába. Amúgy teljesen egészséges volt.
2013. jún. 20. 21:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, tényleg! Én azt hiszem nem bírnám ki, ha bármi baja lenne.. már volt 2 vetélésem.. most Ő az én kincsem.. neki meg kell születnie..
2013. jún. 20. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Biztos minden rendben lesz! Csak pozitívan!!!

Nekem is született utána még egy gyerekem, s próbáltam pozitívan gondolkodni.

2013. jún. 20. 21:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Igyekszem, csak már szeretnék túl lenni rajta.. aggódtam már én is annyit... :D
2013. jún. 20. 22:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj. Nem lesz baj, de figyelt, hogy mennyire aktív.Nekem is volt 30 héttől heti egy áramlásim, mert magas vérnyomásom volt, de makk egézséges volt végig.Ha aludt sokáig nem mozgott ilyenkor páromat kértem hallgassa meg, mert neki mindig reagált a leányzó.Végül 39+4 hetesen szültem.Makk egézséges 8 hós lányka. De ha passzívabb akkor irány a kórház.Az a biztos.
2013. jún. 21. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!