Kedden voltam áramlási vizsgálaton, és jó lett az eredmény ugye, ha romlani kezdene az nem egyik napról a másikra megy? 34 hkm
Szóval, 34 hetes vagyok, és 30 hetesen 2-3 as érettségűnek nézték a lepényemet, de 32 hetesen visszafokozták 2-esre... az áramlás elvileg teljesen jó, de az eddigi 2 hét helyett most már hetente kell járnom áramlásra...
Emiatt kicsit megijedtem, hogy ugye nem egyik napról a másikra romlik az érték...
Mert mi van ha egyszer csak nem mozdul a babám, akkor tudnak még valamit tenni érte???
Biztos nem potyára hívott jövőhétre is vissza a doki... meg szigorúan figyelnem kell a magzatmozgást...
Egyébként onnan jutott eszembe a kérdés, mert igaz mozog a drágám, de picit mintha passzívabb lenne ma a szokásostól...
34hkm
Ha nem mozog, akkor már nem tudnak semmit sem tenni, nekem se tudtak 36 hetesen.
Ha úgy érzed kevesebbet mozog menj be, nem szabad kockáztatni!!!!
Biztos minden rendben lesz! Csak pozitívan!!!
Nekem is született utána még egy gyerekem, s próbáltam pozitívan gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!