Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam genetikán 13 hetes...

Evelin0805 kérdése:

Ma voltam genetikán 13 hetes BPD:24mm CRL:71mm FL:8,6mm Tarkó redő:1,8mm orrcsont csökevényes ezek normális értékek? Valakinek volt már ez írva, hogy orrcsont csökevényes és ez mit jelent?

Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 18:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hát az lesz köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok
2013. jún. 20. 20:20
 12/18 anonim ***** válasza:
Az én kisebbik fiamnak is olyan volt,azt mondta a doki csinos,fitos orra lesz...ráadásul az integrált tesztem is pozitív lett Down kórra(1:120)Megcsináltattam az amniot,kiderült,hogy minden rendben.Ma már 5 éves,nagyon szép arcú,csinos orrú kis pasi.2 fiú+8.5 hónapos csajszi anyukája
2013. jún. 21. 06:43
 13/18 A kérdező kommentje:
Abban bízok, hogy elnéztek valamit hétfőn megyek és remélem azt mondják minden rendben
2013. jún. 21. 11:17
 14/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most voltam 12 hetes ultrahangon.Doki kioktatott,hogy orrcsontot nem is kell nézni... CSAK A TARKÓ REDŐT ...

2013. dec. 20. 15:38
 15/18 anonim ***** válasza:
Az a doki visszaadhatja a doktoriját.Tudvalevő,hogy a terhesség ezen időszakában vizsgált orrcsont hiánya vagy csökevényes fejlődése utalHAT a Down kórra....
2013. dec. 21. 09:17
 16/18 anonim ***** válasza:

Utolsó... Nekem azt mondta ,hogy most vita van róla és a protokollal jött... A mostani beszólása és viselkedése után erős a gyanúm,hogy dokit váltok.

Ha eszembe jut bőgni támad kedvem főleg azért amilyen stílusban előadta... meg hogy neki milyen fokozatú ultrahang paiprja van .... Mondjuk megijesztett mert talált egy amnion szalagot meg a baba egyik kezét nehezen találta meg....

2013. dec. 21. 10:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Utolsó(előtti)vagyok:az a "most" a dokinál mit takar?Én 15 hónappal ezelőtt szültem a 3. babámat,a barátnőm 2 hónappal ezelőtt a 2.-at....ám Nála is KÖTELEZŐEN nézték az orrcsontot.Én és Ő is az Istenhegyi Klinikára jártunk a Hajdu Krisztina genetikus-nőgyógyászhoz.A helyedben én dokit váltanék,és megnézetném egy-korrekt,emberséges-hozzáértő dokival a babámat.Jó egészséget kívánok Nektek
2013. dec. 21. 11:31
 18/18 anonim ***** válasza:
A 12. válaszoló is én voltam,szóval tudom mi az,amikor valaminek a gyanúja felmerül....
2013. dec. 21. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!