Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma megjött a menstruációm....

Ma megjött a menstruációm. Lehetek terhes? Lent megmagyarázom!

Figyelt kérdés

Nos előzményként annyi hogy fogamzásgátlót szedtem, de 3 hónapja abbahagytam mert nem volt kapcsolatom. Június 9-én a barátommal együtt voltunk s belém élvezett.

Azóta fura dolgokat tapasztaltam magamon amire a barátom hívta fel a figyelmemet. Megduzzadtak a melleim, a mellbimbóimon fehér pöttyök jelentek meg és sokkal nagyobbak mint voltak. A hasam fel van puffadva s van olyan amikor ökölödni kezdek váratlanul ha valami fura szagot érzek. Pl: sajtos párizsi.

Ezen kívül a hasam néha szurkált is s állandóan ennék.

De ma reggelre (júniu 20.) megjött. A múlthünapban a menstruációm május 19-én jött meg. Mint említettem abbahagytam a fogamzásgátlót de a múlthónapban ugyanúgy jött meg mintha szedném a gyógyszert.

Ezek függvényében lehetek terhes? Csináljak tesztet???

Ui: Kioktatást nem kérek!!!!!

2013. jún. 20. 18:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
igen. Gabriel terhességi tesztet csináltam de negatív lett.... :( nem értem h mi van velem. Ma reggel is ökölödtem...
2013. jún. 21. 11:38
 12/18 Tolnai Renáta válasza:
:-( sajnálom de szerintem menj el dokihoz és ő megmondja a tutit
2013. jún. 22. 12:49
 13/18 A kérdező kommentje:
az lesz :) de lehet az is hogy korán teszteltem vagy nem? Elvileg csak 12 nap telt el az aktus óta
2013. jún. 22. 16:32
 14/18 Tolnai Renáta válasza:
Várd meg a nem várt idejét !
2013. jún. 26. 22:00
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2013. jún. 28. 13:02
 16/18 anonim válasza:
Na, mi lett? :)
2015. aug. 5. 21:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló a problémám. Megvan most rendesen nem gorcsoltem meg nem veszes a mensim. De egy hete magas a pulzusom emelygek sokat tegnap hanytam is este rosszul lettem a pizza illatatol. Nem tudom mi van velem. Egy hete gyenge vagyok sokat faj a fejem. Ket honapja hagytam abba a gyogyszert.
2016. márc. 27. 14:54
 18/18 anonim válasza:
Tudom régi kérdés de nekem is jelenleg ez a helyzet, kivéve hogy én nem szedtem fogamzás gátlót soha.kb 2 hete terhességi tüneteim kezdtek lenni, és a 14 nap történ pont az aktus, az első tünet a mell fájdalom és feszülés volt emellett sokszor azt éreztem h nagyon melegem van, izzadok, de lázam nem volt csak a 36,5 érték maradt mind végig, emellett magas pulzus alacsony vernyomas..Majd alhasi szúrkálás jött rá pár napra, ahogy néha a mellem is szúrt váltakozva,és nagy étvágy kerületet (pedig én igazán keveset ettem előtte) , rá pár napra jött a hányinger, szédülés, émelygés, sokszor le kellet ülnöm, és pont a 13 napon aktus után amikor már ugye majdnem be ágyazodik a baba, sőt van akinél már be is, eszméletlen hangulat változásaim lettek, és a sült hanymás hús illatát nem bírtam, ökrödtem tőle. Szinte biztosra véltem h nem fog meg jönni, hisz semmi tünete nem volt. Ma pedig arra keltem h meg jött a nem vár előtt egy nappal,de elég fura módon, nekem nem így szokott, sőt úgy néz ki már most estére el is akar menni hisz barna. Olvastam hasonlókrol, szóval nem tudom hogy igazából teljesen el vessem h van baba, vagy ne, minden esetre egy hét múlva be vagyok jelentkezve a nőgyógyászhoz, és a melleim is maradtak nagyobbak...
2019. márc. 1. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!