Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Füstölt sonkát lehet enni...

Füstölt sonkát lehet enni terhesen?

Figyelt kérdés

Nyers húst nem szabad ugye. A füstölt sonka nem számít nyersnek szerintem. Jól gondolom? Erre gondolok:

[link]

Köszi a válaszokat.

2013. jún. 20. 14:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

7-es vagyok

Nem haragszom... Csak rosszul esik, hogy akiknek még nem volt problémás terhességük, ne adj isten vetélésük, azok mindig mindent jobban szeretnének tudni (nem rád gondolok, nem ismerlek). Sok ilyen ismerősöm van. Nem értik, hogy miért félek sok mindentől. Pedig én még nagyon lightos eset vagyok :)

Igen a penészes sajtot nekem is mondta. A füstölt áru is azért veszélyes mert nem tudod milyen húsból van. Én előbb enném meg a házi kolbászunkat mint a boltit. De nem teszem. Persze a bolti sonkás szalámit vagy ehhez hasonló termékeket én is megeszem, azok nem nyersek. De szerintem a kérdező is a házi termékekre gondolt.

2013. jún. 24. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!