Menstruáció és terhesség?
Figyelt kérdés
Olyanok válaszát kérem,akik menstruáltak a terhességük elején és ezért nem is gondolták,h terhesek. Tudom,h semmilyen vérzés nem normális terhesség alatt,de mégis hallottunk már róla,h előfordul. Mit éreztetek? Utólag visszagondolva se voltak jelek? Mikor derült ki és hogyan? Akkor már kimaradt a menstruáció?2013. jún. 20. 09:37
1/4 anonim válasza:
Nem velem történt , egy ismerősömmel, teljesen normális menstruációi voltak, terhességi tünetek közül semmi , eszébe sem jutott, hogy terhes , ment az éves rákszűrésre akkor gratuláltak neki , a baby méretei alapján akkor már 16-17 hetes volt.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Nem tudom mire gondoljak. Az utóbbi 2 hónapban alig volt meg a menstruációm,időben jött,de el is múlt 1-2 nap alatt. Az utolós előtti mensi előtt/körül volt 1-2 tünet,émelygés,mellfeszülés,de ugye mikor megjött nem is foglalkoztam vele tovább,most viszont 2-3 napja nem birok sokáig hason feküdni,5-10perc és úgy érzem,h vmi nyomja,elkezdni szúrkálni. Tesztelnem kéne,tudom,de vh annyira hihetetlennek tartanám a dolgot. időnként jól megnő a hasam,mintha már több hónapos terhes lennék,puffadok vmiért.
2013. jún. 20. 11:49
4/4 A kérdező kommentje:
Az lesz majd,csak az érdekelt,h másnak voltak e tünetei ilyen esetben.
2013. jún. 20. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!