Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kivel mi lett azóta?

Kivel mi lett azóta?

2013. jún. 18. 17:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Második válaszoló voltam.

Mi jól vagyunk :))

2013. jún. 18. 18:11
 2/9 anonim ***** válasza:
10-es 11-es válaszoló vagyok ma mondtàk meg 99 %-lra, hogy kislányunk lesz :-) jol vagyunk szépen fejlődik, eddig minden eredmènyünk jó. Most egy kicsit tartok a cukorterheléstöl, de remélem az is jó lesz. És te hogy vagy? Hogy érzed magad?
2013. jún. 18. 18:23
 3/9 anonim ***** válasza:

én az egyik október 25-ös vagyok, bár valószínű nem húzzuk addig, mivel két baba :D

egy tuti lány, a másikat még nem tudjuk.

egyébként minden ok, két hete már itthon vagyok, nemsokára nyaralunk, nagyon várom!:)

2013. jún. 18. 18:33
 4/9 anonim ***** válasza:

Meg nem mondom hányadik voltam, de írtam erre a kérdésre. Kisfiút várunk a 18. heti uh szerint, jól vagyunk, egyre erősebben érzem a kislegény karatemozdulatait, elkezdtem kismama-tornára járni és szenvedek a melegtől :D

Te hogy vagy?

2013. jún. 18. 21:51
 5/9 v-f.m. ***** válasza:
Mi is jól vagyunk, a poci lassan de növöget, és a kislegény vígan bugizik odabent! :)Jövőhéten ránk is vár a cukorterhelés, igazából nem tudom mire számítsak, remélem azért nem lesz olyan borzasztó mint ahogyan azt sokan írták. :) 23+3 hkm
2013. jún. 19. 09:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Az október 18-as vagyok. Minden ok, már a 12. heti óta tudjuk, hogy kislány lesz :) Már van egy lányom, úgyhogy a férjem csak fogja a fejét :) Minden eredményem ok, de ez a ásodik terhesség parásabb, meg nehezebb mint az első. Állandóan attól félek, hogy Down szindrómás lesz a baba. nem tudom, miért vannak ilyen hülye gondolataim, amikor a kombinált teszt negatív lett, meg az uh is jó volt. Lehet hogy azért, mert az afp alacsony lett kicsit. De elhessegetem ezeket a gondolatokat, és minden ok. Más is van így? A cukorterhelés nem rossz, semmi gáz nincs vele! Benyeled és kész :)
2013. jún. 19. 09:47
 7/9 anonim ***** válasza:
en az okt. 5-os vagyok. Jol vagyunk de a picur szegyenlos volt a 20. heti UH-n igy meg a neme meglepi egyenlore :)
2013. jún. 20. 05:01
 8/9 A kérdező kommentje:
Én sem tudom hányadik voltam.Én most leszek szombaton 22 hetes és már tudjuk a 17. hét óta,hogy kisfiúnk lesz.Van már egy 4 éves lányom,aki koraszülött volt toxémia miatt.Most is elkezdtem már vizesedni,és görcsöl,fáj egyik lábam,de kaptam keringésjavítót,így most pár napja jobb.Hányinger,hányás,kívánósság elmúlt.A meleget nehezen viselem,rosszul alszom.Hatalmas a koromhoz képest a pocak,rengeteget mocorog,szemmel is látható.A 16. heti cukorterhelésem jobb lett,azt védőnő csinálta,a löttyöst még nem kell,de nekem előzőnél is kimaradt.Jobban félek a vérnyomásomtól,ami eddig normális szerencsére.Kicsi aggodalmam volt,mert a második ellenanyagszűrésem pozitív lett,de kiderült,hogy ettől nem kell tartanom.Mindenki nagyon örül a családban és nagyon várjuk kicsikénket.Én egyébként október 29re vagyok kiírva.
2013. jún. 20. 09:06
 9/9 A kérdező kommentje:
cukorterhelés jó lett nem jobb
2013. jún. 20. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!