Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hogy napoztok terhesség alatt?

Ti hogy napoztok terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Én majdnem minden nap napozok 1 órát,többet nem merek.

Kalapot teszek a hasamra,ha úgy érzem túl meleg.

Azzal ijeszgetnek,hogy felforrhat a magzatvíz.

Szerintetek?

Júliusban mennénk balcsira,ott csak árnyékban ücsörögjek?

2013. jún. 18. 06:39
 1/9 anonim ***** válasza:
A hasadat nem érheti a nap, mert valóban felforrhat a magzatvíz. AZ egy óra meg rengeteg még nem terhesen is ekkora melegben.
2013. jún. 18. 06:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Reggel korán szoktam.Tegnap is már 7kor kint feküdtem.Akkor még egész kellemes.
2013. jún. 18. 06:48
 3/9 anonim ***** válasza:

én egy órát nem terhesen se napoztam, hacsak nem arra gondolsz, hogy 5-6 óra felé kiülsz a kertbe. a magzatvíz szerintem felforrni ugyan nem fog, de ez a sok közvetlen nap igen ártalmas a bőrödnek, mindenképpen húzódj árnyékba!

én nem vagyok leégős, fehér bőrű, de mindig 50 faktoros naptejet használok, így is szép színem lesz és vagy 10 éve nem égtem le.

terhesség alatt sokkal érzékenyebb a bőr, nap hatására mindenféle csúnyaságok lehetnek rajta.

2013. jún. 18. 06:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Az arcomon már jönnek ki terhességi foltok,de el is múlnak,ha nem napozok :)
2013. jún. 18. 06:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Én nem napozok idén. Féltem a babát, a túl nagy melegben sok vizet veszítek, hiába iszom napi 2.5-3 litert. Idén a napozás nekem nem lesz a programban. Igen, árnyékban ülök, és hűtöm magam.
2013. jún. 18. 07:19
 6/9 anonim ***** válasza:
szerintem most erre a pár hónapra érdemes lenne lemondanod erről, ülj inkább az árnyékba délután, egyébként a nem napon szerzett barnaság tartósabb :)
2013. jún. 18. 07:21
 7/9 anonim ***** válasza:
a lényeg hogy a hasad takard, a magzatvíz meg hülyeség hogy felfor, ennyi erővel séta közbe is felforhat!! A hasat azért kell takarni mert a picinek zavarja a szemét az erős fény! Ő úgy látja a hasadba mint amikor te a napba nézel úgy hogy a kezed a szemed elé rakod!!!!
2013. jún. 18. 10:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Tűző és déli nap kerülendő. Reggelenként jövök ki én is csak, de mindig csőtop van rajtam, így a hasamat nem éri közvetlen napfény és legalább a nyakam nem lesz csíkos. Ha strandra megyek is csak egyberészest veszek fel. Nálam a baba az első, sajnos a hiúságot ilyenkor félre kell tenni
2013. jún. 18. 11:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Azt'szem továbbra is maradok az óvatos napozásnál,rövidebb időre :)
2013. jún. 19. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!