Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire sikerülhet így...

Mennyire sikerülhet így teherbe esnem?

Figyelt kérdés
6 hónapja próbálkozunk, hogy babánk legyen de eddig semmi. Most ki szeretnénk próbálni a LH teszttet. Ezzel kapcsolatban szeretnék véleményeket, hogy mennyire érdemes kiadni rá a pénz tényleg működik a dolog?
2013. jún. 17. 19:11
 1/6 anonim ***** válasza:
az LH tesztet csak te tudod kipróbálni :) kb. 60 ft/db, szóval abszolút megéri :D
2013. jún. 17. 19:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi 5 hónapig próbálkoztunk. Aztán én is vettem ovutesztet, mert már nem bírtam a bizonytalanságot. Az volt a vicces, hogy december 23-án csináltam ovu tesztet, akkor még nem volt egyforma a két csak (é sugye akkor van ovu ha egyfroma erősségű a két csík), mi viszont aznap szeretkeztünk, majd 24-én reggel csináltam a kövi ovutesztet, és az pozitív volt. Mondtam is a férjemnek, hogy ma kéne szeretkezni, de mivel december 24. volt, család, karácsony...stb. így elmaradt az együttlét. Januárra kiderült, hogy babát várok, szóval így is megfogant 24-én. :) Jézuska hozta! Szerintem megéri költen ilyen tesztre. Neten rendeltük összesen 2800 Ft-ért 50 db ovutesztet és 10 db terhességi tesztet.
2013. jún. 17. 19:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Én már kismama vagyok, és a terhesgondozáson több kismamával beszéltem, akik LH teszt segítségével szerettek volna teherbe esni. Nekem kifejezetten sokan panaszkodtak, hogy semmit sem ért az egész, és végül vagy természetesen, vagy más módon estek teherbe. Nem mondom, volt akinek bevált (kinek rögtön, kinek pár hónap után), de az elmondottak alapján én nem mondom, hogy olyan nagy hatásfokkal segítene teherbe esni, mint ahogyan azt többen remélik. A babaprojekt legelején még én is kipróbáltam, amolyan önellenőrzés céljából, hogy vajon van-e peteérésem, de engem nem taglózott le...

Én, ha javasolhatom, inkább mellőzd a dolgot. Ha úgy érzed, szedj vitamint (állítólag az e-vitamin erősíti a méh falát), sportolj, mozogj, és élvezzétek a babaprojekt minden percét, mert még tökéletesen időben vagytok.

Nagyon szurkolok! :)

2013. jún. 17. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:
A neten van olcsón teszt vegyed ott, uyganolyan jók. Terhességi tesztet is ott érdemes venni. Ha rendszeres s ciklusod akkor jól jöhet az LH etszt, de ez sem biztositék ha mondjuk szervi vagy hormonális oka van a sikertelenségnek. ha egyébként is van jele a peteérésednek akkor sincs sok értelme. Ha nincs akkor jól jöhet. De az a biztos ha 2 naponta együtt avgytok, ilyenkor tuti van életképes spermium tt amikor van az ovu-d, persze ha nincs gond a párodnál.
2013. jún. 17. 20:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mennyire a teszt használata segített, mert amint eldöntöttük, hogy jöhet a baba, az első hónapban nem jött össze, és már a másodikban vettem egy ovu tesztcsomagot. Hát össze is jött. Olyan szempontból nem volt haszontalan, hogy így megtudtam, hogy középidő után 2 nappal volt ovulációm és nem középidőben. De egyébként egyéb jele is van az ovulációnak (hőmérséklet, hüvelyváladék), szóval el tudom képzelni, hogy van, akinek tök felesleges.
2013. jún. 17. 20:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekünk nagyon bevált! Megtudtam, hogy nincs peteérésem, kivizsgáltattam magam, aztán szintén a teszt mutatta ki, hogy végre van. A pozitív teszt másnapján voltunk együtt és 7 év után terhes lettem. :) Kb. 50Ft/db-ért vettem.
2013. jún. 19. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!