Mennyire sikerülhet így teherbe esnem?
Én már kismama vagyok, és a terhesgondozáson több kismamával beszéltem, akik LH teszt segítségével szerettek volna teherbe esni. Nekem kifejezetten sokan panaszkodtak, hogy semmit sem ért az egész, és végül vagy természetesen, vagy más módon estek teherbe. Nem mondom, volt akinek bevált (kinek rögtön, kinek pár hónap után), de az elmondottak alapján én nem mondom, hogy olyan nagy hatásfokkal segítene teherbe esni, mint ahogyan azt többen remélik. A babaprojekt legelején még én is kipróbáltam, amolyan önellenőrzés céljából, hogy vajon van-e peteérésem, de engem nem taglózott le...
Én, ha javasolhatom, inkább mellőzd a dolgot. Ha úgy érzed, szedj vitamint (állítólag az e-vitamin erősíti a méh falát), sportolj, mozogj, és élvezzétek a babaprojekt minden percét, mert még tökéletesen időben vagytok.
Nagyon szurkolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!