14-15 hetesen wellness fürdőben mit lehet használni és mit nem?
Ezer éve nem voltunk üdülni, most összejött, de babát várok...
Mit szabad és mit nem? Pezsgőfürdő, melegvizes medence, gőzfürdő stb?
Háát, őszintén?
Sétálgass az árnyékban és zuhanyozz gyakran. Büfé mehet.
Ezek a medencés cuccok nem igazán kismamának valók.
Ha bátor vagy, akkor a vízbe még talán, de se szauna se gőz, se semmi ilyesmi.
Ja és a masszázs is felejtős. Kivéve ha rendelkezik az illető végzettséggel, hogy hogyan kell kismamákat masszírozni, mert lehet, csak nagyon nem mindegy hogyan...
első
Szerintem beszélj a dokival.
Ha szakképzettek a masszőrök, és minden bizonnyal azok :) akkor ők is tudnak majd abban segíteni, h milyen szolgáltatásokat vehetsz igénybe. Ugy gondolom, h kismamák is érezhetik jól magukat egy ilyen kényeztető hétvégén. A termálvizeket és szaunát tényleg nem ajánlott..
Van kifejezetten kismama masszázs, azt szabad, a többit nem. Helytől függ, mennyire szakképzettek a masszőrök, kérdezz rá, lehet, hogy van kismama masszázs.
Mást nem nagyon lehet, a meleg, de a sima medence sem a fertőzések veszélye miatt.
Mi is így voltunk vele, ki akartunk mozdulni, 12 hetes voltam akkor, és tudtam, hogy nem lehet wellnesselni meg medencézni, ezért mentünk inkább Horvátországba, közel is van és be lehet menni nyugodtan a tengerbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!